@newflyman
- 1990
- Hymer T680
- 2024
- Mercedes
De camping ligt midden tussen appelboomgaarden met een prachtig uitzicht op de bergen. De staanplaatsen zijn niet bijzonder groot, maar wel voldoende. Er is geen elektriciteit, maar je kunt je fietsaccu's opladen bij de eigenaar. Elke staanplaats heeft een eigen toilet en alles, inclusief de douche, is schoon. Er is een supermarkt op 2 kilometer afstand. Helaas is er geen afvoer voor grijs water. Over het algemeen is het eenvoudig maar degelijk. Iedereen is erg vriendelijk en er is een goed restaurant.
Prachtige plek met uitzicht op de rivier de Main en een van de laatste overgebleven veerboten. Gratis elektriciteit. Goed water en afvalverwerkingsfaciliteiten. We komen zeker terug.
Geweldige parkeerplaats. Rustig. Leuk stadje. Geweldige wandelmogelijkheden. We kunnen alles wat we eerder schreven bevestigen.
We kunnen de eerdere recensies alleen maar onderschrijven. Parma is een prachtige stad.
Dit is een krappe parkeerplaats, maar geen camping. De toegang is erg smal. Direct naast het spoor. We zijn meteen vertrokken.
Geweldige camping. Mooie plaatsen. Uitstekend sanitair. We betaalden € 35 per nacht plus belasting. De bus van de camping naar Florence kost elk uur € 4,50 retour. We komen graag terug.
Aangekomen op een vrijdagochtend laat tijdens de zomervakantie - nog enkele zitplaatsen beschikbaar en wegens verandering ook op de eerste rij aan de Rijn. Prijs/prestatie is zeer passend en een ideaal startpunt voor diverse fietstochten langs de Rijn en naar Koblenz - we komen graag terug!
Geweldige plek, prachtig uitzicht op het meer vanaf de tweede rij, omdat alle plaatsen kleine extra terrassen hebben. Sanitaire voorzieningen ouder maar schoon en groot. Parkeermachine noodzakelijkerwijs eerst de instructies lezen en dan werkt het. Goede gastronomie op loopafstand en klein Supermarkt een paar honderd meter. Elektriciteit & water op elke plaats. Toegang tot het meer achter het toilethuis zijn de trappen. Het enige nadeel is dat de toiletafvoer op het afvalwater loopt.
prachtige plek aan de Oostzee. maar ook in april 18 euro. Dat is gewoon niet te veel voor comfort.
Prijs / prestatie ok, winkelstraat begint na 200m, goede biologische, groentewinkel en slager in de directe omgeving, afvoer en levering gewerkt. Geen elektriciteit - maar ok voor de prijs. Rustig en goed gelegen - zal zeker terugkomen.
Sitecode: 62024
De ruimte op doorreis naar Cordoba benaderd voor een overnachting. Geasfalteerde, rustige, gemakkelijk te vinden en goed om te gaan. Aan-en afvoer bestaan. Elektriciteit niet.