@nichtschnucki
We hebben maar twee nachten op deze zeer goed onderhouden camping doorgebracht, maar we hadden er graag langer willen blijven! Zeer vriendelijke, behulpzame eigenaren! Alles was perfect onderhouden; het strand lag aan de overkant van de weg en de GR34-wandelroute liep recht tegenover ons. De toiletten waren zeer goed onderhouden en schoon (twee keer per dag schoongemaakt!). We hebben een fantastische tijd gehad!
Een prachtige plek direct aan zee, naast een uitstekend restaurant en een supermarkt met verse baguettes en croissants. Een superrustige plek en een prima uitvalsbasis om het schiereiland te verkennen!
Superfijne plek, alles is zeer goed onderhouden en de plaatsen zijn ruim! De afval-/waterplaats is groot en schoon! Op 20 minuten lopen van Troyer.
De plaats is ruim en groot met elektriciteit…… maar…… dat is alles…… ‘s avonds tegenover met een microfoonevenement met luidsprekers…… slapen is uitgesloten!
De camping is erg leuk! Direct zicht op zee, zeer goed onderhouden. Hij wordt ook zeer goed bewaakt... Het restaurant is uitstekend! Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam! Het enige nadeel is de grijswaterafvoer... erg smal en niet haalbaar voor onze 8,80m lange camper, zonde! Anders was alles geweldig!
We verbleven 4 dagen op deze prachtige camping, hadden zonder reservering een staanplaats aan zee! Bij de receptie werden we heel vriendelijk ontvangen. De plaats was bijna vol en nog steeds rustig en ontspannen! Het restaurant was heerlijk!! Geweldige boottochten, direct vanaf het plein. We voelden ons erg op ons gemak!
Sitecode: 20254
We brachten 4 nachten door met onze camper van 8,80 m. Het sanitair is geweldig! goed verzorgd, nieuw, ruim! Het veld is groot (120 vierkante meter) maar totaal onversierd ...... geen boom geen struik! Wat we niet begrepen is dat er op dit grote plein maar één centraal bergingsstation is, dat zo klein is dat we naar een externe berging moesten!
geweldig voor 8.80 Womo! Vriendelijk welkom! Elektriciteit 12 A op de nieuwe staanplaatsen! Aangenaam rustig en veilig 's nachts. Wat heb je nog meer nodig!!