@nicogert
- 2014
- Possl
- Buscamper
helemaal top!!
dit is toch geen camperplaats? Zo kun je heel Noorwegen tot camperplaats bombarderen. Je staat hier strak langs de weg. wij zijn niet eens gestopt
helemaal top
mooie overnachtingsplaats. Echter geen 15 plaatsen maar slechts 7 officiële, verharde plaatsen. Als je het gras meetelt kunnen er wel 20+ campers staan. Lijkt erop dat camplnggedrag is toegestaan. Bij de officiële plaatsen staan picknickbanken😀
automaat buiten gebruik. Toilet legen op “normale” manier. Geen drinkwater aanwezig en geen mogelijkheid vuilwater tank te legen.
Tja, het is gratis, maar daar is eigenlijk alles wel mee gezegd. Parkeerplaats is tevens in gebruik door rustende vrachtwagenchauffeurs. Geen afgebakende plaatsen. Niet onze gewoonte om kritisch te zijn op gratis overnachtingsplekken, maar komen we weer in noord Noorwegen zullen we deze zeker overslaan ondanks het feit dat lozen toilet mogelijk is
prima overnachtingsplek. Leuk gelegen aan rivier. de moeite waard
Hele vriendelijke ontvangst door een Nederlandse mevrouw. Fijne rustige camperplaats. Bij gelegenheid komen we hier zeker terug
ten opzichte van vorig jaar sterk verbetert. Vanaf de pont goed bereikbaar. Uitstekende overnachtingsplek voor zelfvoorzienende camperaar.
wat een vergane glorie. Moet ooit een prachtige camping zijn geweest. Nu onoverzichtelijk en verouderd. Sanitair ruim opgezet maar erg gedateerd en niet echt proper. pluspunten zijn er ook: heerlijke warme douche, prachtig strand en niet te ver van Porto
prima rustige overnachtingsplek. Ruimte voor 4 à 5 niet te grote campers. Helaas geen elektriciteit, maar voor een gratis plaats geen probleem
kwamen hier op 09 sept rond 16.30. vanaf de weg te zien voldoende plaatsen. Mevrouw aan de balie wist ons echter, na overleg in het Spaans, te vertellen dat de camping vol was. Blijkbaar geen zin om werk te doen voor één overnachting
prima camping, niets mis mee. Prijs genoemd in de app klopt van geen kanten. Wij betaalden voor camper, 2 personen en electra €23,10 inclusief toeristenbelasting. Electra is €4,00. Douches zijn €0,50. Hopelijk ziet de beheerder van de app dit ook
gratis camperplaats met loosput, toilet legen en water innemen. er is zelfs.een fietspomp aanwezig. Wordt uiteraard betaald door gemeenschap. In het dorp een slagerij en een bakker. misschien daar inkopen doen om gemeenschap te steunen? Verder naast de CP een leuke sportkantine waar voor een schappelijke prijs een drankje genuttigd kan worden. Aan het begin van het dorp redelijk goedkoop tanken. wel blokken nodig!
zoals eerder vermeld geen cp meer. Voor zover wij konden nagaan is enige alternatief tegenover disco SudWest. Coördinaten volgens copilot: N 37.72605 W 8.78392 verder lijkt dit stadje buitengewoon camper onvriendelijk.
wat een super CP. Alle voorzieningen die je als camperaar maar kunt wensen en dat voor een wel heel schappelijk prijsje. Een aanrader en 5 sterren zeker waard!!
coördinaten van parkeerplaats bij trollenpad: N 57,90484 O 16,41150 uitstekend alternatief voor betaalde camperplaats
voor de rustzoekende naturist een aanrader. prachtig aangelegd terrein met ruime plaatsen. heerlijk zwemwater. en uiteraard zoals altijd op naturistisch verenigings campings heel vriendelijke en behulpzame mensen. 4 sterren zeker waard
super serviceplaats. verdient ruimschoots de 5 sterren. en natuurlijk niet om te overnachten. daar leent het terrein zich niet voor. dus zinloos daar een deel van de beoordeling aan te hangen.
leuke plek met maar 2 plaatsen. wij mochten op de “reserveplaats”. Heel vriendelijke, behulpzame en gezellige eigenaar. Water, wifi en stroom bij de prijs in (€ 17,-) Strand met toiletten en afvalbakken op loop afstand. Bij gelegenheid komen we zeker nog eens terug
2 jaar geleden hier ook geweest. het wordt er niet gezelliger op, maar ja, als je slaapt zie je er niets van😊.
prima overnachtingsplek. wij waren hier op 20-06-2022. Prijs nu € 8,40 + 1,25 pp toeristenbelasting, incl. elektra en sanitair. op maandag- en donderdagavond training van fierljeppen.
wel klein. maximaal 2 (kleine)campers. Voor overnachting, maar dan wel helemaal zelfvoorzienend, prima geschikt. Wij houden wel van dit soort plaatsen
wel erg klein. Plaats voor één (kleine) camper. voor een overnachting een leuk plaatsje. Je moet er wel vroeg bij zijn, na ons kwamen nog diverse anderen
worden reviews niet gelezen door de NKC? Al 3x gemeld dat overnachten niet meer is toegestaan!! Wordt wakker en verwijder deze plaats!
geen echte CP, maar wel een prima plek om te overnachten. Schrik niet van de containers bij de ingang. Eventjes naar rechts en je hebt een leuk uitzicht op de rivier. Terrein is wel wat hobbelig.
nkc, wordt eens wakker. Overnachten is hier niet meer toegestaan, dus verwijderen!
dit is toch geen camperplaats! Zo is half Noorwegen een CP. Gewoon een open plek in het bos naast de weg. Ideaal voor wildkamperen. Maar zeker geen CP.!
ons viel het tegen. groot geasfalteerd terrein. gaf geen prettige indruk. wij zijn verder gereden.
prima camper plaats in het centrum. Ruime plaatsen gemarkeerd met picknicktafels. Mooi nieuw sanitair gebouw met douche (20 kronen) en toiletten (ook 20 kronen?) Op dit moment nog niet mogelijk grijs water te lozen.
prima camping om te overnachten. Wel slechts 4 douches en 4 toiletten. Ruime plaatsen.
Sitecode: 19966
prima gratis plaats met dito voorzieningen. verharde ietwat onvlakke ondergrond, dus blokken nodig. Wij kwamen laat in de middag op zaterdag aan. Meeste winkels gesloten. wel een mooi uitzicht.
voor de rustzoekende naturist een fijne camping. plaatsen redelijk vlak. iedere plaats voorzien van stroom aansluiting 4 amp. Geen winkel. Zijn hier eind april een aantal dagen geweest. Heel fijn. Dichtstbijzijnde dorp op ca. 2,5 km afstand, Valdefuente. Daar 2 kleine supermarkten en een bank. Geen mogelijkheid vuilwatertank te legen. Klein minpuntje.
zijn hier op 17 apr. 2019 geweest. Geen officiële camper plaats. wij hebben tegenover de salle de fete gestaan. prima overnachtingsplaats met gratis stroom en water en wifi :)
wij waren hier in oktober. grote parkeerplaats zonder afgebakende bakken voor campers. Nogal wat hang jongeren. Geheel gaf een verkeerd gevoel. We zijn verder gereden.
prachtige camping, nagenoeg direct aan het strand. Mooie ruime plaatsen, mooi schoon sanitair, alle voorzieningen voor camperaars aanwezig. Zeker een aanrader en stukken beter dan de vlakbij gelegen camperplaats
we zijn niet eens gestopt (3 okt). Stond hutjemutje. Veel meer dan de genoemde 20 plekken. Zijn een stukje doorgereden naar camping municipal. beviel uitstekend!
prima plaats op plein bij kerk. zee met mooie krijtrotsen op loopafstand. Geen voorzieningen, maar dat verwachten wij ook niet op een gratis plaats. Bakker en restaurant op loopafstand.
wij waren hier op 8 aug. 2018. plaats afgezet met bankjes + een bord verboden te parkeren. Campers blijkbaar niet meer gewenst. jammer. Zie ook de laatste foto's
prima, ruime plaatsen. centrum op loopafstand. van verkeer geen last gehad. sanizuil was afgesloten, maar wat zou dat. prima overnachtingsplaats. kritiek is niet terecht voor gratis plaats.
Prima plek met gratis water, lozen vuilwater en legen toilet. Jammer dat er camperaars zijn die menen camper in de lengte te mogen zetten. Toen wij aankwamen namen 2 campers 7 plaatsen in beslag.
Groot terrein met voornamelijk gras. Plaatsen aan de rand tegen houtwal. Net sanitair. Wel 0.50 euro voor de douche. Bar annex restaurant aanwezig. Niet uitgeprobeerd. Gemoedelijke mensen. I.h.a. zijn wij zeer tevreden. Minpuntje is het ontbreken van buitenverlichting bij het sanitair gebouw.