@nicomalau
Fijne camping, ruime plekken met voldoende schaduw en schoon sanitair. Leuk speeltuintje. Ligt vlakbij het strand. Prima uitvalsbasis voor bezoek aan Dubrovnik.
Dure camping die erg basic is met weinig uitstraling of gezelligheid. ligging naast een drukke weg. sanitair was wel keurig. we hadden gereserveerd maar besloten door te rijden.
Leuke camping, ruime plekken en keurig sanitair. zelf je plek uitzoeken en na 5en je aanmelden. ik snap niet dat mensen voor 5 euro korting op de camperplaats gaan staan terwijl je hier zo’n heerlijke plek hebt.
Prima camping maar met een grote camper zou ik het vermijden( snap de vorige review dus ook niet). Ze hebben maar een paar plekken die geschikt zijn en ook deze zijn vrij scheef. Als je de takken opzij houdt valt er bij het service punt te komen. we zagen een andere integraal een tak rammen bij het op de plaats manoeuvreren.
Deze camping was compleet anders dan we verwachtten van de beschrijving op campercontact. Het is ontzettend mooie camping met prachtige planten, ruime plekken en overal konijnen. Perfecte plek voor de Tourmalet, d’Aubisque en/of de Hautacam. WiFi werkt goed en de badkamers zijn een stuk luxer dan bij ons thuis 😂. we kwamen voor twee dagen maar bleven een week.
Fijne camping met mooie ligging. Mooi wandelen, raften en fietsen. Naast de camping ligt een leuk, hip restaurant met prachtig uitzicht. Camping is nog niet echt berekend op (grote) campers. Geen dump, maar prima sanitair.
Camping was gesloten eind mei 2023
Fijne camping, mooie groene plaatsen en van alle gemakken voorzien. Goed te fietsen naar het stadje!
Mooie plek, maar camping is gesloten (2/6/2023). Let op, als je verder rijdt het weggetje in kom je na ongeveer 300m bij een tunneltje van ongeveer 2.80 hoog. Keren is daar best krap, dus let op!