@nicooppad
- Volkswagen California T5
- 2007
- Volkswagen
- Buscamper

nu in lijkt of de camping pas is opgestart. helft wc douch afgesloten. koude douche. geheel ziet er rommelig uit. camping zelf is ruim en grotendeels onder bomen. gras nog niet gemaaid voor doorgang ok.

grote parkeerplaats. doorrijden tot achter restaurant ( met kleine camper, grote moeten richting vrachtwagen parkeer. in het restaurant wc en douche ( sleutel bij balie tankstation halen) voor doorrij overnachting prima

aanvulling op voorgaande, we waren hier in nov, wc was dicht, loosplek vies, open put zie foto. plek is op zich goed maar zonder voorzieningen, ook nergens iets kunnen vinden om te betalen. winkels en restaurants ingesteld op de grote cruiseschepen. geen schip, dicht.

sluit mij aan bij de vorige sprekers! prima plek zouden er meer van moeten hebben!
eens met voorgaande. strand mooi. stukje terug(100m) restaurant om te eten. parkeerplek niets bijzonders zie foto

sluit mij bij vorige. wij waren hier op 12 november. restaurant dicht. camping gewoon open. we waren een van de weinigen zonder stroom 19 euro
je kunt een bad nemen. verder is de plaats erg rommelig. zowel bovenaan, waar het water naar beneden komt als iets verder stroomafwaarts. plaats genoeg. wij zijn verder gereden naar itea
in het restaurant ( boven) hebben een prachtige WiFi . even een bakje thee of koffie en je hebt de hele avond WiFi . ook eten daar is goed en niet duur.

zoals al genoemd. langs de weg met schutting en riviertje beneden . camper Vw, 2 pers, 20 euro. goed voor bezoek piramide van Bosnië!
prima camping zoals gezegd! met Vw camper 2 personen. alles incl. 20 euro met busje naar watervallen!
waren hier op 17 okt 2022. gesloten zag er verwaarloosd uit . vertrokken naar camping eerste die tegenkwamen. zie review daar!

Plezierige plek met stroom etc, jammer dat de cafetaria al om 18.00 dicht ging.
Goede plek, wc en douche minimaal, verse biologische groenten direct van het land! Restaurant om de hoek is prima! Klein maar reuze gezellig!
Toevoeging: via de p36 de cp naderen! De andere weg via het plaatsje Opilo is bijna niet te doen!! Met mijn Vw camper ging het maar net goed. P36 dus!
Rustige complete plek. Niemand gezien. Mooi uitzicht, wc, douche, oké
Echte familie camping met alles erop en eraan! Honden kinderen zwembad etc. Prijs camping € 27,-- -
Was hier op 2 november, alles afgeplakt, en afgesloten !
Zie vorig! Goed sanitair! Heerlijke douche. Mooie plek
Sitecode: 19732
Eenvoudige maar mooie plek. Water en afvoer aanwezig. Rustige plek het waterrad dat af en toe draait en de beek geven een mooi sfeertje aan de rand van het dorp.
Sitecode: 52012
Prima plek met alles wat je wenst! Wc, douche, wasbak, toppunt etc. 10 euro in enveloppe en klaar!
Mooie plek, wc (openbaar...) dus niet heel schoon aan de rand van het plein.
Inderdaad veel sleuven door regenval. Het was niet druk dus we hadden keus. Sanitair is oké. In nov gaat de camping dicht voor renovatie! !!Per 1 maart 2019 weer open! !!!!!!!!!
Goede plek veel vaste staan plaatsen goed sanitair, zwembad nu eind okt gesloten
Mooi plek, schitterend dorp, zelfs restaurant open half oktober. Schitterend uitzicht!
Mooie plek! Bij park met uitzicht op rivier!
Goede overnachtingsplaats, geen voorzieningen. Mooi uitzicht. Centrum vlakbij
Mooie rustige plek en niet duur,10 euro Vw camper en 2 personen. Aug 2016. Andere campings in de buurt kosten 30 tot 44 euro.
Mooie camping en niet duur. 17euro Vw camper met 2 personen. Met WiFi !
Iets (naar beneden) een hele grote parkeerplaats en redelijk vlak. Grote super om de hoek [mercadona]! Tevens meerdere cafetaria!
Fantastische plek! Geen geld en alles aanwezig schoon en vriendelijk. Ben nu 11 okt 2015. Heerlijk rustig bij een voormalige boerderij. Zelf NL boeken op een rek! Een uil in de avond was het enige geluid. Een plek om aan te bevelen!