@niekenali
- 1997
prachtige camping op het hoogste punt van het eiland. Je kunt er prachtig wandelen, in zee baden en genieten van het grandioze uitzicht. Camping is oud, maar schoon sanitair en alles aanwezig. Je kunt er ook wat drinken of eten en dat is meer dan in heel Sandvig in deze tijd van het jaar te krijgen is. De oude beheerder heeft een assistente die heel vriendelijk is en we mochten zelf een plaats uitzoeken.
wij waren nog niet op deze camping, maar lazen dat er geen huisdieren op mogen.
een ster voor de winkelen en een voor warm water in de douche, tenminste voor degene die het doet. Voor de rest een van de slechtste campings waar we ooit hebben gestaan. Nauwelijks schaduw onder de oude gesnoeide bomen. De zee daar kom je onder het zeegras uit. Gras maaien kennen ze schijnbaar niet. En het afval moet gescheiden worden, dus daar kom je met je zak, zoek hem maar uit en dan ook nog vuilnis openingstijden. Toiletten donker en oud.
camping direct aan het meer. 2,5 km lopen over een mooi pad langs het meer naar Zell am See. Prachtige ligging, alles net gerenoveerd. Nieuw sanitair annex receptie annex restaurant. Alles super-de-luxe. Prijzen zijn daar ook naar, wij stonden in het naseizoen op een luxe plek voor €68,50 met camper, stroom, hond en 2 personen.
wat een bijzondere camping is dit, we hebben ervan genoten. Prachtige plekken met uitzicht op de Schmollensee. Er is een leuk terras en bijzonder, maar goed en schoon sanitair. Met de hond kun je er lekker wandelen.
Sitecode: 81998
wij kwamen hier en de automaat om in te checken was kapot. We werden toch binnen gelaten en zochten een plekje op. Later bij de receptie stond een flinke rij, want het was aardig vol en cash betalen. Hondenuitlaatwei is niet onderhouden. 6 douches/toiletten voor 155 plaatsen is veel te weinig. En nergens verder een kraan op de camping. Daarom 3 sterren
op de website staat dat deze camping alleen voor gehandicapten is en voor 2024 vol
langgerekte camping dichtbij Middleton. Je loopt zo naar het dorp met supermarkt en leuke winkeltjes en restaurantjes. Camping zelf is rommelig en wat verlopen, maar voor een nachtje gaat het wel.
camping aan drukke weg, volgens mij route vanaf de ferry en dat hoor je goed, ook laat op de avond. Leuke wandelingen naar de stad en naar het water met zijn promenade. Serieus probleem op de camping met erg luidruchtige campinggasten.
prachtige camping, voor ons erg veel konijnen, wat geen succes is met een hond(voor de hond wel). Receptie niet bemand op zondag en degene die je op moet bellen niet te volgen. Heerlijk gegeten bij de Laird Inn.
prachtig gelegen camping. Prijs/kwaliteit klopt niet, €40 is wel erg veel voor deze camping. Sanitair is zeer fris, maar wel verouderd en ook niet erg schoon. De receptie en ontvangst zijn prima in orde.
dit is ondertussen geen kleine camping meer! Prachtige camperplekken en tentplekken toegevoegd. Sanitair nog in containers, maar goed. veel tenten ook van de vele wandelaars.
camping ligt bij een pub met gied pubfood en een lekker biertje. Je kunt er prachtig wandelen langs het kanaal en naar Leitrim. Wij waren er met een bankholiday en het was erg druk, maar in de nacht muisstil op het kabbelen van de rivier de Shannon na. Achterop de camping heb je een leuk uitzicht op de rivier en zie je de bootjes uit de haven voorbij varen.
leuke kleine camping, eenvoudig en oud,maar schoon. prachtig uitzicht op de bergen.
enorme camping gelijk bij zee. Goed en schoon sanitair met 2 kanttekeningen. Waarom niet bij elk van de 3 toiletgebouwen een campersanitair plaats en waarom ook geen wasmachine bij elk toiletgebouw. Voor deze grote camping gewoon veel te weinig.
Kleine camping met plaatsen op gras, niet soppig ondanks alle regen. Sanitair basic, maar leuke keuken. Alles is aanwezig. Inde supermarkt betalen.
fijne camping. Sanitair netjes. Op loopafstand van Haderslev en supermarkt. Met hond lekker wandelen in het park.
fijne camperplaats met verharde plekken, dut najaar bijna een must. Sanitair prima en heel vriendelijke beheerder. Cash betalen.
rustige nette camping aan het water. Net pad om over te wandelen rondom het meertje, fijn als je een hond hebt. Waren vriendelijk bij de receptie, kreeg zelfs een pot stroop! Sanitair ziet er schoon uit.
camping municipal aan de Sarthe. Een toiletgebouw voor een enorme camping. Vriendelijke, engelssprekende beheerder, die zelden op zijn post zit. In het weekend hele families en vriendengroepen, met of zonder kampeermiddel. In het levendige dorpje livemusic.
overdag mag je hier staan, in de nacht niet.
camping ligt mooi aan de Dordogne en je bent zo in Bergerac. Wij waren er na regenval en dan is het een echte modderpoel. Sanitair oud en klein en vies. Gastvrije ontvangst.
kleine camping met mooie plekjes gescheiden door heggen. eenvoudig maar schoon sanitair. Leuke omgeving om te wandelen en te fietsen naar Tarascon.
wij waren hier met Pinksteren. Lekker rustig, leuk en lekker restaurant. Broodjesservice en goed sanitair. Je kunt ook zwemmen in de Cèze en er is een strandje. Weg er naartoe over brug zonder leuningen. Fijne camping en gastvrij.
wij waren met hemelvaart op deze camping. De ontvangst was heel vriendelijk en we mochten uit een paar plekken kiezen. we hadden een mooi plekje met uitzicht. Het uitzicht bij de afwasplek was onvergetelijk! Mijn was mocht drogen op een veranda van een leeg huisje. Lekker vers brood en gastvrijheid! Super.
positief: je kunt lopen naar het strand! Negatief, de papierwinkel en de electrakasten die moeten worden geopend door een medewerker. Leuk als iedereen tegelijk weg wil en die ene medewerker van hot naar haar, die electrakabels moet verwijderen. Bij de receptie staan dan binnen en buiten een rij en voor de poort een rij campers! Waardeloos systeem. Advies neem geen stroom!
mooie camping met wat chaletjes. Schitterend uitzicht en dichtbij het stadje. Toiletgebouw gesloten, maar je kunt de douche en toilet van een van de chaletjes gebruiken.
geweldig mooi gelegen. Sanitairgebouw ouderwets betegeld, maar erg schoon. Met Acsikaart 22 euro.
ligt mooi in het stadje. Douches en toiletten schoon, maar damesdouches na gebruik hele ruimte onder water. Kraan 10 min. laten lopen alvorens je warm water hebt is niet van deze tijd. Erg veel lawaai van weg voor en achter de camping, ‘s nachts stil. Dame bij de receptie erg vriendelijk.
is wel open, maar het is geen camping, alleen camperplaats met water, afvoer vuil water en stroom.
is gesloten gaat 1-4-23 weer open
voor volgend jaar kun je boeken!
prima camping, met heel vriendelijk personeel. Sanitair ook goed en schoon. Ligt mooi bij plaats en wandelbos.
Mooi gelegen camping gelijk aan het strand(stenen). Goed eenvoudig sanitair en schoon. Genoten van het uitzicht.
Camping bij een football/rugby club, die ook over de camping naar de velden moeten. Bij de ingang van de camping winkels en bedrijfsterreinen. Leuk pad langs de rivier richting stad. Sanitair krap en oud, wel schoon.
Sitecode: 51975
Nette camping met ruime plaatsen en hondenwei. Het sanitair is schoon maar een beetje een bij elkaar geknutselde boel. Alles is echter aanwezig en vriendelijke ontvangst. Geen wandelingen met hond gelijk bij de camping.
werkelijk een prachtige camping, met mooie ruime plaatsen, goed sanitair en geweldige wandelmogelijkheden. Settle is een leuk plaatsje met genoeg horeca en shopping mogelijkheden. We zouden hier zo weer naartoe gaan en zeker onze hond!
echt prachtige camping. Kijkt uit over een baai en de heuvels rondom. Prachtig sanitair, mooi winkel erbij. Je kunt naar het strand lopen over een stijl pad met stenen, dus je moet goed ter been zijn! Prijs nu voor 2 personen £49,50!
Camping ligt dichtbij Koroni, op loopafstand. Leuke restaurantjes langs het water, oude vesting/kasteel om te bezoeken. Mooi nieuw zwembad met ligstoelen en bar/minimarkt. Nieuw sanitair met misschien wel de kleinste douches van Europa, wel heerlijk warm water en schoon.
De camping ligt prachtig aan het meer, je loopt zo de stad in. Maar het sanitair is om te huilen, oud en vies. Toiletten zijn wat nieuwer, waarschijnlijk omdat ze ook door de roeivereniging worden gebruikt.
Kleine maar fijne camping, net buiten Gjirokaster, wat ‘s avonds prachtig verlicht tegen de berg op ligt. Goed sanitair en restaurant. En wifi!
Sitecode: 19493
prachtige camping direct aan het Lake Shkodra. Goed en schoon sanitair, nieuw restaurant en heerlijk eten, geen broodservice, wel ontbijt, lunch en diner. Receptie met kleine minimarkt. Diverse tripjes te boeken. Op de camping ook glamping en lodges.
Sitecode: 19430
wat een prachtige plekken op deze camping en leuk om naar de dorpjes links en rechts te lopen. In de zomer zal het denk ik wel erg druk zijn en dicht op elkaar. Maar voor ons nu in april heerlijk!
de camping is eigenlijk nog gesloten, maar we mogen op het erf staan met stroom. water is er nog niet, want het vriest nog in de nacht.
oktober tot april gesloten
deze camping is dicht, seizoeneinde
het klopt, er mogen geen honden op de camping. In de stad bij de rivier is er nog de icepark camping. Daar mochten we wel op.
Er is een restaurant, waar je ontbijt, lunch en diner of pizza kunt krijgen. Geen broodservice of campingwinkel. Sanitair is erg oud en verwaarloosd. Ligging is mooi met plaatsen in het bos en langs de zee. Verharde plekken bij slect weer
prachtige campingplek, dichtbij het mooie kloostercomplex, wat helaas nog niet open was. Je kunt er mooi wandelen en fietsen op verschillende routes. Dorp heeft supermarkt, slager en bakker dichtbij de camping. Sanitair is weliswaar nieuw, maar heel eenvoudig, minder geschikt voor oudere leden, die wat minder goed ter been. Er is een looszuil en ook loosput en watertappunt.
Wij waren hier in het hoogseizoen. Grote camping, bomvol. Eindeloos wachten bij de receptie, veel te weinig sanitair. Veel lawaai overdag, in de nacht wel rustig.
Camping met lelijke schutting aan de niet- waterkant en stroomafrastering aan alle overige zijden, tegen de wilde zwijnen. Veel te weinig sanitair als het vol is, zoals met de wijnfeesten. Word dan ook veel te vies. Wifi alleen bij de receptie. Altenahr bestaat uit hotels en restaurants, geen een winkel. Broodjes op de camping.
Camping ligt dichtbij de snelweg, maar is toch rustig. Na regen is het er een blubberbad. Douches zijn piepklein, nergens nog zo gezien. Van 2, 1 nieuwe maken zou goed idee zijn. Hygiene was matig. Toch een 7, omdat het personeel zeer vriendelijk was. In het Vroesenpark dichtbij kun je lekker wandelen.