@niew
Lid van Campercontact sinds 2020
8 aug. We stonden die nacht alleen hier. De CP ligt op een heuvel. In het dorp was een feestje, het geluid ervan galmde tegen de heuvel op. Het water is niet drinkbaar. Binnen kun je overdag provisorisch wat water in flessen vullen bij het toilet. Voor deze prijs mag er wel een drinkwater aansluiting zijn buiten bij het restaurant. 15 euro is erg aan de prijs!! 8 euro is ons inziens ook genoeg...
8 aug We zijn er even gaan kijken maar het leek of iedereen zijn eigen muziek aan had staan. Er stond een bewaker bij de ingang. Dit is niks voor ons.
21 aug Deze parkeerplek is voor Burg Lockenhaus. Geen voorzieningen. Was lekker rustig toen wij daar waren. parkeerplaats is voor het Hotel en burcht De ondergrond is oneffen. Leuk om vanuit hier de burcht te bezoeken. Supermarkt in het dorp. erg mooie omgeving.
21 aug Deze CP ligt aan het einde van een doodlopende weg. Op het Sportpark was overdag levendig. Maar helaas ook in de late avond. Wij hadden al een paar snel aankomende auto's gehoord en toen er een tas met spullen al klimmend over het hek werd gedropt zijn wij kort daarna vertrokken. Voelde niet veilig. Is wel een goede plek zonder voorzieningen. Vlakbij is het fietspad en wandelpad.
20-21 aug Wij hadden dit niet verwacht... Wat een mooie plek op de alm met uitzicht op de bergen, goede ondergrond, mogelijkheid om je tuinstel uit te zetten en dat voor niks!! Voldoende stroomzuilen. Wij hebben hier heerlijk geslapen. De Sani-zuil heeft geen afvalwater rooster. De wasstraat was druk dus wij konden ons afvalwater met het emmertje bij de zuil kwijt. Wij komen hier zeker terug!!!
21 aug Als je door Liezen rijdt kun je je niet voorstellen dat de camperplaats rustig ligt. Maar dat is echt zo. Je kijkt uit op de bergen. Vlakke plaats met een boompje. Toen wij daar kwamen, waren er twee campers die alle plek!! ingenomen hadden. Er kwam geen beweging in om hier iets aan te doen. Water was niet bij de tennishal te verkrijgen.
21 aug. Mooie landelijk gelegen camperplaats. De campers stonden erg dicht op elkaar. Was vol toen wij er kwamen. Kwamen al rijdend door een erg toeristisch en druk Altenmarkt im Pongau. Aldaar is ook een camping. Voor ons misschien een plek in het voor- en/of naseizoen.
21-22 aug. Goed gelegen camperplek bij zwembad. Prachtig uitzicht op de bergen. Wel wat verkeersgeluiden en een stadsbus die vaak met volle vaart over het aparte camper-gedeelte snelt!! De sani-zuil is niet geheel handig gelegen. Met een wat grotere camper kun je de toegang van de hele parkeerplaats blokkeren. Ticket bij entree van zwembad. Dichtbij is de prachtige pas Lues te rijden.
22 aug. Goed verzorgde camperplaats. Harde ondergrond. Bij campershop/walhalla... Aan de straatkant, apart van de camperplaats, goed bereikbaar sani-station. Bij CP gebouwtje met roestvrijstalen wastafel en chemisch toilet stortbak. Maar....aan de straat staan grote bakken die een enorme stank produceren. Voor de mens met de gevoelige neus een crime. Wij zijn hiervoor verder gereden.
22-23 aug. Mooie verzorgde camperplaats. Met creditkaart of contant betalen aan display, borg voor plastic pasje. Krijg je contant terug na uitrijden dan het pasje weer invoeren bij display. Het vuilwater rooster ligt niet handig gelegen. Er is een scherp uitziende bout...bij de put. Helaas blokkeerde wij even de uitgang hierdoor. Tot laat in de nacht jeugdigen met muziek voor de camperplaats.
23-24 aug Toen we aankwamen rijden stond een caravan met Engels kenteken. e nacht ervoor waren er een tiental caravans en busjes neergestreken (achteraf bleek dat niemand iets had betaald!!) Prachtig gelegen CP aan een riviertje. Het enige minpunt is dat je geen rooster hebt voor het afvalwater...ons emmertje was weer van nut! En na het legen van het toilet kon je niet doorspoelen met water.
Geweest op 24-25 aug 2020. Het is een keurig verzorgde camperplaats. En iedereen had ruimte genoeg! Saniplek is ruim bemeten. Bij de ticketzuil betalen met contanten. Stroomzuilen ook. Je kunt vanaf de camperplaats lekker met je hond eruit lopen. Voor fietsers liggen er folders bij de kiosk. In Geldern zijn volop inkoopmogelijkheden.
Op doorreis van en naar Hongarije is dit voor ons een ideale camperplek. Genoeg plek om een camper met aanhanger te parkeren. Goede vuil water loosplek waar ook de wc-cassette in leeg gemaakt dient te worden. Het stonk enorm met 30 graden warm. Tip; met je looswater naspoelen.... Genoeg recycling mogelijkheden om je vuil kwijt te kunnen. Tankstation en supermarkt op weg terug naar de snelweg.
Vlakbij de M3 en het outlet en winkelparadijs Wertheim. Sanizuil, verharde plaatsen en stroom op de paal. Grote plekken voor een camper en aanhanger. Links van het hele complex kun je uitlopen en in de verte zie je een bos. Handig om de hond uit te laten. Verkeersgeluiden te horen maar niet storend.
Een stukje rijden van Geo Maris Badparadies is een mix-parking. Wij zagen 3 camperplekken waarvan 2 bij een bossage. Aan het eind van de middag in de schaduw. Heerlijk bij ruim 30 graden. Er is een toiletgebouwtje en een sanizuil aan het begin van de parking.
Op onze reis van Hongarije naar Nederland hebben we hier gestopt. Het was compleet bezet met Concorde campers en kleine auto's die daarin passen. Het leek wel een camping met alle tafels, stoelen, ligbedden en wasrekken buiten. Op een gravel plek met uitzicht op Concordecampers. Je moet er wel van houden. Wij hebben gebruik gemaakt van de sanizuil en zijn weer vertrokken.
Wederom waren wij hier om te overnachten van onze reis van Hongarije op weg naar Nederland. Van zaterdag 1 juni tot zondag 2 juni hebben we enkel wat muziek ver weg gehoord. De plaatsen zijn goed verzorgd; verhard, sanizuil , stroom inclusief en een recycle station. Voor de gevraagde 12 euro krijg je ook een prima plek. Prachtig uitzicht over de Donau, restaurantjes in de nabijheid.
Prachtig uitzicht over de heuvels en mooie verharde plaatsen. Wij hebben hier niet overnacht maar zijn er langs gereden. Gaan hier zeker een keer overnachten. Is een mooi omgeving om te wandelen.
Op 18 mei waren wij hier om een camperplek voor de nacht te zoeken. De plek is prachtig op 699 m in het bos. Onder de bomen zijn deels verharde plaatsen ook voor bussen en auto's. Let op je moet hier het parkeertarief betalen. Wij zijn hier vertrokken omdat we er alleen waren en de jeugd die er rond hing voelde niet geheel prettig aan. Waren we met meer campers dan hadden we wel hier overnacht.
Rechts van de ingang van Aquaworld zijn 4 camperplekken op de mix-parking. Deze waren op één na allemaal bezet door auto's toen wij daar waren. De stroomkast is vlakbij en inderdaad gratis aan te sluiten. De camperplekken zijn verhard, prullenbakken zijn in de nabijheid. Helaas ontbreekt een sanizuil. Het was wel een hele rit om vanaf de snelweg daar te komen. Veel lawaai van het zwembad.
Prachtig gelegen informele camperplek met bomen en gras. Je staat aan de Moezel. Je kunt er heerlijk buiten zitten. De weg is nabij maar wij vonden het geluid erg meevallen. Om te fietsen en te wandelen een ideale plek. Beheerster komt in de avond en ochtend langs lopen om af te rekenen. De Sani zuil is even verder in het dorp. Voor 1 euro kun je er 10 minuten gebruik van maken.
Op 25 augustus 2018 hier heerlijk gestaan. Van dit soort camperplekken worden wij blij. Plaats voor 4 campers. Wij hadden een aanhanger bij en konden goed staan. Prachtige verharde camperplek met sani zuil. Stroom 50 cent per halve kilowatt aan paal. Lekker gewandeld rondom het sportpark. Twee supermarkten dichtbij. Avia tankstation met gas voor de LPG tank. Zwembad op sportcomplex.
Kwamen hier op 24 augustus. Compleet vol. De campers stonden erg dicht op elkaar geparkeerd. Gravel ondergrond. Erg veel verkeergeluid van nabije weg. Wij zijn doorgereden en kwamen bij toeval bij de Thermen van Bad Reichenhal een Mix parking tegen. Deze mag je als camperaar ALLEEN gebruiken als deze camperplek aan de Saalbach VOL staat. Daar was plek genoeg!! Veel verkeersgeluiden.
24 augustus 2018 Op doorreis hier gestopt. Servicestation bij begin van parkeerplaats zwembad. 1 euro voor 100 liter water. Stroom op paal bij camperplaatsen, met 50 centmunten te betalen. Voor de luxe camperaar een mooie plek. Persoonlijk houden wij van meer kleinschalige camperplekken. Wij zijn verder gereden...
Hebben hier op 22 augustus gestaan. Camper met aanhanger. Gelukkig kan mijn man erg goed rijden. Anders echt hier NIET naar toe rijden!! Erg steil naar beneden op een plek waar je NIET kunt keren. Je staat vlak aan de steile alm. Er is stroom in de loods op een stekkerdoos. Geen wateraansluiting! Water gehaald met gieter bij Gardena-set. Water lozen mocht op de plek van beheerster.
16 juli 2018 Goed verzorgde camperplek voor 4 campers. Met munten kon je het ticket van 12 euro betalen. De stroom was inclusief. Water kostte 50 cent voor een hele tank (200 liter) vol! In de avond kwamen nog diverse cruiseschepen langs. Prachtig gezicht. In de vroege ochtend wakker geworden van de gemeentewerf naast de camperplek. Voor ons geen probleem want wij waren op doorreis naar Hongarije.
Op weg naar Hongarije op 15 juli 2018 weer gestopt bij deze camperplek. Van de snelweg maar een paar kilometer en je komt langs twee supermarkten. Nu was er wel de mogelijkheid om water in te nemen. Met 50 cent en 1 euro munten kun je water en stroom gebruiken. Genoeg plek voor campers. We hebben er heerlijk rustig geslapen en konden de volgende dag weer door.
29 jan 2018. bij aankomst was er geen mogelijkheid om water in te nemen en te lozen. Alles was weg. Vanwege de winter?? Hadden we graag van te voren geweten. Wel gelukkig stroom op paal met 50 eurocent. Prachtige plek. Loop binnendoor naar boven en je kunt genieten van de vele vakwerkhuizen. Een leuk centrum met vele winkels en twee bakkerijen! Op de terugweg naar snelweg div. supermarkten.
28 jan 2018. Op doorreis naar Nederland. Niet zover van snelweg. Zeer grote mix parking. Konden makkelijk ergens gaan staan. Goede harde ondergrond. Was redelijk rustig maar denk dat het in het weekend wel anders kan zijn. Mooi stadje.
25 nov 2017 In de gids stond Durnwagram. Fout dus moest Dirnwagram zijn. was wel even zoeken in het donker. Betaalde 18 euro voor 4 personen met stroom. Kregen ook sleutel van douche/toilet gebouwtje.In het donker was het ook zoeken naar de stroom. Zat op een betonnen paal onder een zwarte rubberen flap verstopt. Heerlijk stil.
24 nov 2017 Prima plek op doorreis naar Hongarije. Goede gravelplaatsen. Stroom met 50 eurocent en water idem. Douche was 1 euro p.p. Wij konden niet een vuil water put vinden.
23 nov 2017 Rustige plek aan de rand van het dorp Mendig. Water tegen betaling van een euro. Aantal liters is erg weinig! Stroom aan paal met 50 eurocent.Het oprijden van het servicepunt was moeizaam. Het vele losse grind was niet handig.
Van 2 tot 7 augustus stonden we hier met camper en tentje. Een mooie camping met prima sanitairblok. Daarachter kun je de cassette legen, water aanvullen en grijs water lozen. Hadden jammer genoeg veel herrie van kinderen die veelvuldig mochten krijsen en gillen. Geen permanent toezicht op camping. Meeste gasten zijn rustige mensen.Wij komen niet meer in het hoogseizoen!
Van 8 tot 12 augustus hier met camper en tentje gestaan. Sanitair is goed. Beperkt aantal plaatsen waardoor de camping knus aandoet. Aardig boswachter komt dagelijks langs. Naast camping zijn fiets en wandelpaden. Erg mooi gelegen.
Hebben hier een nacht gestaan. Door het langsrijdende vele verkeer was het lawaaierig. Maar na middernacht was het rustig. Geen voorzieningen.
Sitecode: 20940
17/6/2017 Volgens het NKC bord bij deze camperplek mogen er maar 3 campers staan. Supermarkt op 300 meter afstand. Wel wat prijzig. Fijn gefietst naar Fort Pannerden. Hebben het erg fijn gehad tot ongeveer 21 uur. In de buurt ging muziek op steeds harder. Wij zijn daardoor naar een andere cp gereden.
Zijn hier na 2 uur weer vertrokken. De geluidsinstallatie van het zwembad leek op maximale volume te staan!!
Mooie natuurlijke plek. Aardige beheerders. Stonden er met 6 campers in totaal. Iedereen had genoeg plek. Stroom en wifi prima. Douche was prima. Bij schuur waren alle camper voorzieningen. Diverse supermarkten in Borne.En daar is ook een leuke kringloop! Lekker gefietst.
Fijne en rustig gelegen boerencamping. Een putje op het erf voor afvalwater. Aan kraan bij buitenkeuken m.b.v eigen koppeling water kunnen innemen. Chemisch toilet o.k. Douches prima. Kortom een fijne uitvalbasis om lekker te fietsen. Theetuin Eemnes een aanrader. Genoeg keuze uit supermarkten in Bunschoten-Spakenburg. Wij komen hier graag een keer terug.
Tja..ingesteld op campers?? Na bijna een uur waren we klaar...met de vaste camper riedel. Chemisch toilet bij toiletgebouw. Afvalwater in de gewone putjes op de parkeerplaats. Water bij het paaltje bij de plaatsen. Jawel zeer onhandig met drukknop. S'avonds ging het jachthaven cafeetje open. Was tot laat rumoerig. Fietsen naar marken was prachtig. Prima supermarkt vlakbij.
Bij aankomst stond de beheerder al snel klaar om te helpen. Het ticketapparaat werkt prima. Plaats zonder stroom genomen. Wil je dit wel dan moet je dit meteen aangeven. Fijn dat je een goede kaart van Amsterdam gratis mee kunt nemen. Hebben daardoor erg fijn gefietst. Supermarkt o.i.d. zijn hier niet. Wij komen hier vast nog een keer terug.
Op 13-06-2017 hebben we hier een nacht gestaan. Hebben alleen gebruik gemaakt van stroom. De Wifi was ronduit slecht!! Veel herrie in de avond van mensen die verderop in huisjes zaten. Wij vonden het Amsterdamse bos, om te fietsen, erg mooi.
Wat een prachtig gelegen camperplaats. En als je van vissen houdt dan helemaal. Wij kwamen en konden een fijne plek uitkiezen. Met behulp van je inrij-kaartje kun je de dag van vertrek in het visrestaurant gaan betalen en een uitrij-kaart krijgen, die een half uur geldig blijft.We hebben genoten van de rust en de ruimte. Alleen de stroom met 4 ampère was net genoeg voor ons kacheltje.
Van te voren gereserveerd. Bij aankomst pion met naam en welkom erop. Erg aardig. Een keurig verzorgde camperplaats.In bijgebouw toilet, douche,wasruimte en chemisch toiletstortplaats.Het verkeer wat in de avonduren langsreed was niet rustig. Lekker gefietst door Millingen e.o.
Een erg rustige plek. Waren er op een zondagavond. Het lijkt wel een vakantiepark. Mooie plek om te fietsen in de omgeving. Wil je uit eten dan zijn vlakbij diverse restaurants e.d. Winkels in Grave.
Het gras was erg drassig dus uitkijken waar je rijdt en parkeert. Mogelijkheid voor water en stroom, grote vuilcontainer. Rustige plek en vlakbij de diverse winkels, leuke plek om te gaan winkelen en uit eten.
Het is dat we te moe waren om door te rijden! Gewoon een groot parkeerplein. Servicestation verderop. Alleen plek 5 euro en 7 euro incl. Zeer onrustige onaantrekkelijke plek. In de nacht veel overlast gehad van dealende jeugd, muziek en nachtbrakers.Veel mensen konden geen kaartje bemachtigen. Op de avond mannetje van gemeente om bekeuringen uit te schrijven. Hadden gelukkig een kaartje gekocht.
7-10-2016 Net buiten Castellane naast het museum. Aardige lui. Voor 8,50 euro heb je alles. Wifi was op dat moment helaas onbruikbaar. Genoeg plaatsen. Gescheiden m.b.v. een draadje. Makkelijk om de was op te drogen.Veel campings zijn al dicht.Het was erg koud. Vorst op de ruiten.Erg mooie plek in ons geval na de Gorges du Verdon en voor een rit langs het prachtige stuwmeer Lac de Chaudanne.
6-10-2016 In de straat van het keramiekmuseum. Was helaas dicht! Mooie plekken bij een riviertje onder de bomen. Wel druk avond- en ochtendspits verkeer! mooie plek om te wandelen.Mooi dorpje met dorpsplein en diverse voorzieningen waaronder een goede patisserie. Vlakbij weg doorlopen na het keramiekmuseum is een grote natuurwinkel Biocoop. Heeft van alles van brood tot verzorgingsproducten.
5-10-2016 Bij het oprijden van het terrein en het bekijken van de sanizuil kregen wij geen goed gevoel bij deze plek. Erg schuin gelegen plaatsen, geheel asfalt, erg onaantrekkelijk uitzicht. Wij zijn doorgereden naar een camping verderop. Pasalounet in La Couronne. Was het dichtste bij vanaf deze plaats.
Bij automaat alleen met bankkaart kaartje 9,66 euro te verkrijgen. Slagboom gaat alleen open, ook bij uitrijden! met barcodekaartje. Prima ondergrond. Servicestation buiten parkeerplaats defect,op parkeerplaats in gebruik. Vies dat er bij het loosputje geen naspoel mogelijkheid is. Iemand had er grote flessen water bij gezet.Erg veel geluid van Sete-Agde en veel treinverkeer(zware vrachttreinen)
18-09-2016 Servicestation ligt ongeveer 250 meter van camperplek. Geen slagboom! Wel bord in frans dat je een ticket €8,= bij de VVV moest gaan kopen op voorhand. Gewoon geparkeerd en naar VVV gelopen. Alleraardigste dame. Briefje bij de voorruit gelegd. Veel camperaars vonden het niet nodig om te betalen. Prima plaats vlak bij de zee, natuurgebied op fietsafstand, voorzieningen in het centrum. 3-10-2016 En op de terugreis nog een keer deze camperplek. Na 30 september is die gratis.Bij de bomen is een watertappunt. Veel camperaars gingen met fiets of step cassette verderop bij het servicestation legen. Hebben hier weer heerlijk van het strand en zee kunnen genieten. rustige camperplek! Staat snel vol door veel lang-verblijvers. Dus kom op tijd is ons advies.
Voormalige camping.Geen echte camperplaatsen. Servicestation onbereikbaar. Alleen voor buscampers! Lozen met emmer gedaan, water met gieter, lopen met cassette...erg veel werk voor de prijs van €12,=. Douches hadden geen warm water om te douchen! Veel bomen waardoor manoeuvreren erg moeilijk is. En veel overlast van dreunende muziek. Wel aardige campingbeheerster maar wij komen hier nooit meer.
16-09-2016 Enorm terrein bij de wijncoöperatie. Voor de liefhebbers ruime openingstijden. Ondergrond prima. i.v.m drukte stonden we helemaal vooraan nabij het gratis servicestation. Het dorpje is echt prachtig om naar toe te wandelen! Werden zeer vroeg wakker door werknemers die met zeer luide muziek op het parkeerterrein stonden te wachten. Dat was jammer.
Erg mooie verzorgde plaatsen. Hagen zijn erg hoog waardoor alle privacy. Wifi, stroom, water e.d tegen een vrije gift. Ik lees dat het gratis was?? Er werd een vrije gift gevraagd. Het lijkt ons juist om zo'n mooie plek wel te vergoeden!! Wij hebben geld in een enveloppe gedaan en een fles wijn gekocht. De loosplek was even zoeken maar die vind je bij de achterkant van het huis onder de stalen plaat.
15-09-2016. Omdat we o.a. water nodig hadden en dichtbij waren kwamen we hier uit. Wat een mooie plek! Uitzicht op rivier en in het groen! Het was niet mogelijk door krappe toegang te komen! Omdat er niemand was hebben we de camper bij de oever geparkeerd. Gratis stroom van de paal verderop. Met de gieter het water bijgevuld, wc-tje leeg maken, lekker douchen en wij konden weer verder rijden.
In 1e instantie camper geparkeerd onder de bomen bij het riviertje waar al een camper stond. Tijdens wat rondwandelen zagen we de camperparkeerplaats. Mooie gravelondergrond. Je kon er met 3 campers parkeren..of gewoon verderop erbij. De Flot Blue vroeg €1,= contant. Flink trekken en het deurtje ging open. heel vies was het samen in een ruimte van zowel de cassette legen, schoon water pakken.Bah!
Camperplaats alleen te betalen met bankpas. Je krijgt een bonnetje met een code. Na code invoeren gaat de zuil naar beneden. Je kunt opties erbij nemen voor stroom en water. Dan de code op de electro-waterpaal invoeren. Je hebt ook een all in optie. Zeer grote geasfalteerde plaatsen. Wij stonden in augustus met 2 andere campers. Vlakbij camping. Zeer rustige plek. Je kunt wandelen langs het meer.
Prachtige camperplaats bij de boer. Kan een groot aantal campers plek bieden. Voor de schuur zijn alle voorzieningen behalve stroom. Achter de boerderij zijn de plaatsen met stroom. Wij konden geen aansluiting meer gebruiken, alles was vol. Aardige Franse buurman had verloopstekker. Wij hadden last van Fransen met luide muziek. Zijn daarvoor verder gereden naar Marck bij Calais. Rust!
Fijn om op gras te staan! Kippen en varkens verderop in de schuur. Geen last van vliegen gehad. Elektriciteitsaansluiting op een haspel in een schuur. Je hebt wel enkel meters nodig! De waterslang lag in de modder, er staat een oude wc-pot waar je de cassette kan legen en een doorgezakt rooster voor het afvalwater. Een primitieve camperplaats maar wel een prachtige omgeving bij de boerderij.
Kwamen vroeg in de vrijdagmiddag aan. Toen was er plek genoeg. Op parkeerzuil kaartje met munten betaald. Tot laat in de avond kwamen er campers aan. Stond uiteindelijk overvol! Tot 23.00 geluid daarna stil. De locatie is prachtig als je van duin en zee houdt. Hebben heerlijk kunnen fietsen. De elektriciteit werkte niet en water en lozen was gratis i.v.m. defecte paal.
Voor 1 nacht hier gestaan. Zeer rustig. Water bijgevuld met jerrycan bij pomp bij de begraafplaats. Verder geen voorzieningen! Mooie wandeling gemaakt naar de klif. Via rue de mer.