@niew
Lid van Campercontact sinds 2020
2020
8 aug. We stonden die nacht alleen hier. De CP ligt op een heuvel. In het dorp was een feestje, het geluid ervan galmde tegen de heuvel op. Het water is niet drinkbaar. Binnen kun je overdag provisorisch wat water in flessen vullen bij het toilet. Voor deze prijs mag er wel een drinkwater aansluiting zijn buiten bij het restaurant. 15 euro is erg aan de prijs!! 8 euro is ons inziens ook genoeg...
8 aug We zijn er even gaan kijken maar het leek of iedereen zijn eigen muziek aan had staan. Er stond een bewaker bij de ingang. Dit is niks voor ons.
21 aug Deze parkeerplek is voor Burg Lockenhaus. Geen voorzieningen. Was lekker rustig toen wij daar waren. parkeerplaats is voor het Hotel en burcht De ondergrond is oneffen. Leuk om vanuit hier de burcht te bezoeken. Supermarkt in het dorp. erg mooie omgeving.
21 aug Deze CP ligt aan het einde van een doodlopende weg. Op het Sportpark was overdag levendig. Maar helaas ook in de late avond. Wij hadden al een paar snel aankomende auto's gehoord en toen er een tas met spullen al klimmend over het hek werd gedropt zijn wij kort daarna vertrokken. Voelde niet veilig. Is wel een goede plek zonder voorzieningen. Vlakbij is het fietspad en wandelpad.
20-21 aug Wij hadden dit niet verwacht... Wat een mooie plek op de alm met uitzicht op de bergen, goede ondergrond, mogelijkheid om je tuinstel uit te zetten en dat voor niks!! Voldoende stroomzuilen. Wij hebben hier heerlijk geslapen. De Sani-zuil heeft geen afvalwater rooster. De wasstraat was druk dus wij konden ons afvalwater met het emmertje bij de zuil kwijt. Wij komen hier zeker terug!!!
21 aug Als je door Liezen rijdt kun je je niet voorstellen dat de camperplaats rustig ligt. Maar dat is echt zo. Je kijkt uit op de bergen. Vlakke plaats met een boompje. Toen wij daar kwamen, waren er twee campers die alle plek!! ingenomen hadden. Er kwam geen beweging in om hier iets aan te doen. Water was niet bij de tennishal te verkrijgen.
21 aug. Mooie landelijk gelegen camperplaats. De campers stonden erg dicht op elkaar. Was vol toen wij er kwamen. Kwamen al rijdend door een erg toeristisch en druk Altenmarkt im Pongau. Aldaar is ook een camping. Voor ons misschien een plek in het voor- en/of naseizoen.
21-22 aug. Goed gelegen camperplek bij zwembad. Prachtig uitzicht op de bergen. Wel wat verkeersgeluiden en een stadsbus die vaak met volle vaart over het aparte camper-gedeelte snelt!! De sani-zuil is niet geheel handig gelegen. Met een wat grotere camper kun je de toegang van de hele parkeerplaats blokkeren. Ticket bij entree van zwembad. Dichtbij is de prachtige pas Lues te rijden.
22 aug. Goed verzorgde camperplaats. Harde ondergrond. Bij campershop/walhalla... Aan de straatkant, apart van de camperplaats, goed bereikbaar sani-station. Bij CP gebouwtje met roestvrijstalen wastafel en chemisch toilet stortbak. Maar....aan de straat staan grote bakken die een enorme stank produceren. Voor de mens met de gevoelige neus een crime. Wij zijn hiervoor verder gereden.
22-23 aug. Mooie verzorgde camperplaats. Met creditkaart of contant betalen aan display, borg voor plastic pasje. Krijg je contant terug na uitrijden dan het pasje weer invoeren bij display. Het vuilwater rooster ligt niet handig gelegen. Er is een scherp uitziende bout...bij de put. Helaas blokkeerde wij even de uitgang hierdoor. Tot laat in de nacht jeugdigen met muziek voor de camperplaats.