@nijenrode
Mooie rustige locatie. Schoon maar verouderd sanitair. €15 p/nacht voor 2 pers + kampeermiddel. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaresse van we boerderij. Veel vliegen toen wij er waren. Electriciteit €4 per nacht. Prima camping voor wandelaars en rustzoekers, maar €19 vonden wij teveel t.o.v. kamperen aan het strand in Zuid-Frankrijk inclusief electriciteit en goede sanitaire voorzieningen voor €25 per nacht. Wifi buiten bereik op onze plek.
Er zijn ca. 3 plekken voor de slag boom die €6 per dag kosten. Geen faciliteiten. Je hebt wel iets nodig om recht te kunnen staan. Achter de slagboom - die je zelf open en dicht doet- (je kunt er ook zo omheen lopen), zijn nog zeker 10 'premium' plaatsen. Premium... je kunt er water uit een slang halen en je staat wat rechter als je gelukt hebt. Verder geen verschil. + nog €2 voor elektr. Geen toezicht. Verder OK.
Rustige kleine camping, schoon sanitair. Schaduwrijke plekken met gras. Omheind door hekwerk. Douchekop moet je vasthouden en water is lauw of te heet. Dames/heren nauwelijks gescheiden, dus mannen op de damestoiletten. Geen wifi. Omgeving nogal arm & troosteloos. Gesloten fabrieken en corona... Je kunt een kano huren, maar niet zwemmen, ook niet in de buurt (tenzij in plaatselijk zwembad). Natuur mooi.