@nijlandria

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

cp ligt dicht bij het centrum 1km en geeft aan over de brug komende rotonde rond en weer voor de brug rechtsaf. eind van dit straatje langs de Moezel links de cp rechtdoor slagboom camping voor doorreis prima om te staan ik denk zo’n 14 plaatsen zijn er

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

camperplaats aan de rand van het kleine dorp 3 plaatsen gratis en super netjes stroom 1€ per uur, wc afvoer en schoon water hebben er heerlijk rustig geslapen 18-10-2025

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

aardige camping wel moeilijk te vinden en gelegen binnen het zwembad park. Wij moesten 8500huf betalen 2 pers+ electra en had al direct gezegd dat wij niet wilden zwemmen. Desondanks moet je het toch betalen. De vermelde prijzen zijn in de meeste gevallen soms nog een keer zo duur of mogelijk de helft van het genoemde bedrag erbij. Enkele daarbij uitgezonderd maar de meesten zijn te duur voor het gebodene maar soms heb je geen keus.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

perfecte cp plaats coordinaten zijn N45.67815 en O.13.97008 direct bij binnenkomst van de weg de plaats in eerste rotonde driekwart rond en dan zie je een weggetje ( staat hier aangegeven op een bord )met de slagboom. het is simpel maar wel een weet. Grote plaatsen alles aanwezig wel langs de weg maar s’nachts wel rustig

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

mooie cp maar all inclusive voor de prijs van 23€ valt voor Slovenie wel erg mee puzzle met de kaart maar idd simpel bij de rode zuil vlak voor de ingang eerst kaart kopen cash munten voor 3,50(middelste) en dan deze weer on deautomaat opwaarderen met cash biljet 20€ en in checken kaart voor de paal links het is maar een weet dichtbij groot winkelcentrum en busstation👍😁

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

hebben bovenaan op het gras gestaan wel wat nattig maar rustig. Douches aanwezig niet erg schoon en net geen koud water. kosten betaald 31,00€ per nacht excl. stroom Hebben de kloof Tolmin Gorges bezocht en was wel de moeite waard doch niet echt voor mensen die moeite hebben met veel tredes 500 omhoog moeten lopen prijs was 8 00€ en 65+ 6,00€ Met de camper naar P2 of P3 (gratis)en van daaruit via een pad naar ingang kloof

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

prachtig gelegen mooie camperplek met een uitzicht op de bergen alles was hier aanwezig. je kan van hieruit een prachtige wandeling maken best pittig maar zeker de moeite waard. Hebben hier 18€ betaald voor 1 nacht zoals is vermeld helaas kloppen de prijzen meestal niet op de website in Slovenie kost een camperplek zo tussen de 25 en 35€ per nacht wat wij hebben betaald

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

mooie plek uitzicht op het water is niet zo groot 8 plekken van hieruit fietsen via de oostenrijkse kant naar Passau over fietspad vanaf half mei met de autopont over kosten 3,50€ Passau viel erg tegen. Scharding 15km zuiden heel mooie altstad om te zien. kosten camperplaats 3 nachten 105,00 all in

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

mooi nieuwe camperplek met grote ruime plaatsen ingedeeld met iedere keer een halve plek er tussenin voor om te kunnen zitten stroompaal met 8 stopcontacten en kraan voor water te tappen aan achterzijde hiervan en dat voor 10€ per dag👍😁

wij stonden hier vandaag maar ben je eerst verplicht om een kaart van Pass’Etappes te kopen (5€) en moet dan 50€ er op storten(niet te wijzigen) en kan dan pas gebruik maken van de cp Hebben geen andere mogelijkheid op de konsole gezien en zijn doorgereden omdat wij niet verplicht willen zijn een plaats te moeten zoeken via hun systeem maar gaan zoeken naar een plek waar we willen stoppen. Waarom wel gebruik kunnen maken doch iets meer betalen?

perfecte plaats rustig en gratis zie voorgaande revieuws Tip: om echt goed te eten ga naar de kebab zaak Shan Kebob super schoon en waar je kunt afhalen of ter plekke eten en veel krijgt. 😁Wij betaalden 12,50 voor een groot bord met kip kebab, frites en veel salade. Vanaf de cp naar beneden lopen, dan rechtsaf en na 100meter weer rechtsaf op de doorgaande weg tot rotonde hier linksaf en net voorbij de Brasserie is deze zaak 10 minuten lopen.👍

idd parking voor campers met stroomkast in het midden van de plaats maar aan de rechterkant bij binnenkomst rechts achteraan ook een kast voor 5 asln (zie je niet als er een auto staat)maar neem altijd een lange kabel mee is soms wel handig wc ledigen in kast 2€ en 25€ voor 24uur staan mss wel duur maar wel op loopafstand centrum Jammer dat er auto’s parkeren tussen de campers en een camper niet kan gaan staan!

zie alle vorige revieuws die kloppen. moesten nu 110zlt betalen voor 2 personen en electra je kan hier ook met de tent op een klein veldje staan in Polen betaal je altijd minimaal 110zlt is onze ervaring zowel met als zonder service op campings en niet vergelijkbaar zijn zoals in Nederland

idd warme douches maar sanitair verouderd en ligt het vuil al dagen in de doucheruimte en de vuilniszakken staan hoog opgestapeld naast de container Voor een paar dagen Krakau is te doen Krakau viel erg tegen evenals de Wieliszka mijn echt commercieel en de toer, met veel te grote groepen, wordt snel afgeraffeld. Bochnia mijn veel authentieker maar op de fotoos lijkt het allemaal veel mooier

stond niet 1 camper op deze camping ziet er verlaten en slecht onderhouden uit douches zeer gedateerd maar wel schoon zijn doorgereden naar cp in Bouchemaine

perfecte nette cp met stroom 10,50€ all-in en laat in de middag snel vol is te zien bij de ingang voor de poort aantal open plaatsen Het plaatsje Mers les Bains aan te bevelen om dit te gaan zien Boulevard en zijstraten hierachter mooie gekleurde huizen in zeer oude stijl te zien evenals wandeling vanaf de boulevard naar boven met fantastisch uitzicht

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

prima plek met leuk uitzicht op de boten goede voorzieningen toilet en douchen in keurig net gebouw mogelijkheid om hier de Biesbosch en Kinderdijk op de fiets te doen ook Dordrecht een gezellig historische plaats

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

vriendelijke uitbater en nette plaats met voorzieningen op een afgezet gedeelte groenstrook van de parking restaurant minpunten - uitzicht op de parking - douchen binnen in badkamerruimte restaurant - prijs aan de hoge kant voor het gebodene wens ze desondanks veel succes met de cp

voor 2 nachten met de camper all-in 41€ onvriendelijke mensen aan de receptie en verder geen informatie van de camping en omgeving je kan wel om het meer fietsen vooraan op dezelfde weg een cp met stroom water en chem.toilet in wording

Sitecode: 42050

Prima cp zelfs met gebruik van douche. Ruime plaatsen op grasveld rondom.Prachtige omgeving voor fietsen veel over dijken. Vriendelijke en behulpzame beheerder. Voor boodschappen fietsen naar Duiven. Vanaf talud rechtsaf en weg vervolgen tot aan de camping niet eerder links afslaan. Coördinaten kloppen niet maar moeten zijn breedtegraad 51.9176 lengtegraad 6.0025

Mooie cp in het groen en alles aanwezig, echter heeft men de slagboom herstelt, maar voor deze plek is het nog niet duur. Helaas voor Kraayenoord, een echte Hollander die zien we hier niet meer terug, ha ha, want het is niet meer gratis

Op 3 oktober 2019 hier geweest maar staan 2 grote borden dat voor campers er hier op deze plaats niet mag worden geparkeerd dus ook niet overnachten

Op 3 oktober 2019 stonden we voor een gesloten hek met daarachter een nette cp met elektrokasten. We zijn helaas door moeten rijden wel veel verkeer van de weg ernaast maar oordopjes zijn in Italië wel een oplossing hiervoor

Hier gestaan op 21 september, aan het einde van de boulevard, voor 3 nachten. Met kraan voor water en chem.toilet. Was zeer rustig met nog 4 campers en alles was hier gesloten. Dorp stelt niets voor, maar een goede plek, direct aan de zee, om hier te vertoeven.

Wij kwamen hier aan op 19 september en de poort was gesloten, maar binnen 5 minuten kwam de vriendelijke eigenaar en nodigde ons uit om binnen de poort te komen staan en was het hier zeer proper en netjes en alles was aanwezig. Een perfecte plaats, zeker voor een nacht. Ook is er de mogelijkheid om hier een kamer te huren, zeker aan te bevelen.

Sitecode: 20375

Op 16 september hier gestaan, kosten 21€ per nacht incl. alles. Best wel aan de hoge kant. Camperlengte 7.30 gaat nog wel, mooie plaats om van hieruit Lecce te bezoeken.

Sitecode: 20122

Kleine smalle plaatsen, waar met manoeuvreren en wat hogere stoeprand je net kunt staan met lengte van maximaal 7.30. Sanitair verouderd en te gebruiken met 1 wc en 1 douche met boilertje van 10liter. Prijs te hoog voor deze cp

Cp heeft 2 douches in zo’n kunststof hok en verwacht niet een modern geheel. Camperplaats en ligging oke. Stroom stelt niet veel voor 2ampere net genoeg om de batterijen te laden. In begin september koelt het s’avonds gelukkig goed af.verder prima plaats voor een paar nachten

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Inderdaad op 16-2-2019 hier 3 nachten gestaan.prima rustige plek om van hieruit Innsbruck te bezichtigen en lopend naar de altstad van Hall met een historisch centrum en een schitterende beschilderde kerk op het marktplein.echt een aanrader deze plek voor 10€ all-in per nacht. Midgetgolf en tennishallen naast de camperplaats in zomerperiode

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Op 19-2-2019 waren we vanuit Landeck-St.Moritz over de prachtige pas naar Churwalden gereden. Wat een ontgoocheling het stond er bomvol met vaste staanplaatsen en nog geen 2mtr ertussen en de weg naar de camping kruist de skipiste en is steil(zeer glad)naar boven en ligt direct aan de skilift / gondel die boven over de camping gaat. Wij zijn doorgereden naar Chur

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Op 10-2-2019 hier geweest en waren de enige. Klein dorp niets te beleven, sanitair is gewoon keurig netjes en schoon. Heerlijke douches. In zomer kan je hier meer doen vanwege de dikke laag sneeuw je nu niet kunt wandelen alleen langs de grote weg. Hebben 23,50€ 2 personen+stroom per dag betaald.

Klopt 13,70 wij waren hier midden september op een mooi nieuw aangelegde rustige cp. Ook de mogelijkheid gebruik te kunnen maken van de 8baden van het kuurzwembad op 5minuten afstand en heerlijk eten bij de Pizzaria op het gezellige plein met ijs-koffie en andere eetgelegenheden. Het drinkwater aan de muur(vaste aansluiting) was gratis en moderne reiniging wc in kast en klaar met vloeistof erin

Camperplaats perfect en schoon met ruime plaatsen. Alles goed geregeld via informatie op de zuil.Zeer grote supermarkt Edeka 200meter over de brug. Kan deze cp aanraden is ook zeer rustig in een mooie omgeving en 17km van Regensburg af en per fiets bereikbaar

Perfect aangelegde cp met elektra, chemisch toilet lozing en watertappunt. Heb begrepen dat dit pas dit jaar als nieuwe cp is geopend. Voor 10€ per nacht all-in is het echt niet te duur. Wij zijn hier op 28 juni 2018 geweest en was het niet druk. Sluit me aan bij de voorgaande beoordelingen

Idd een mooie plek alleen was het s’nachts om 2uur veel lawaai met rondscheurende auto’s en luidruchtige mensen op het achterliggende sportveld. Wel heeft men een sanitaire zuil staan maar alleen te gebruiken met jetons wat jammer is en niet veel wordt gebruikt s’Avonds koelt het hier behoorlijk af ondanks overdag 30o wat wel aangenaam is