@ninabendtsen
Lid van Campercontact sinds 2026
Sitecode: 101914
Fijne plek. Parkeren op de camping is makkelijk met deze kaart. Toegang tot sanitaire voorzieningen etc. op de camping. Goede, ruime staanplaatsen. Erg rustig. 5 minuten lopen naar een supergezellig dorpje. Zowel afvalwater als water aanwezig.
Perfecte plek. Fijne staanplaatsen. Schone en goede faciliteiten. Leuk stadje op loopafstand. Het enige nadeel is de trein die pal naast de camping rijdt en de hele nacht doorgaat. Niet zo handig met open dakluiken.
Een heerlijke natuurlijke camping waar je zelf je plekje kunt uitkiezen. Goede voorzieningen. Er is een zwembad, maar dat is hier in april niet open. De camping ligt direct naast het stadscentrum en een fijne supermarkt. Er zijn goede fietsroutes in de buurt. Een prima startpunt voor een fietstocht naar de Mont Ventoux.
Zeer vriendelijke en behulpzame receptie. Een beetje saaie plek met kraampjes en hoge hagen. Verouderde voorzieningen. Perfect voor een bezoek aan Avignon. Een kleine gratis veerboot naar de stad ligt vlakbij de camping. Of op loopafstand van de stad.
Gezellige plek met zowel licht als schaduw. Prima voorzieningen en een leuk restaurant. Op loopafstand van Pont de Gard.