@nixke
Relatief rustige staanplaats aan de rand van het historische centrum. Er staan enkele campers permanent, maar deze lijken niet bewoond. Prachtig uitzicht en heerlijke zonsondergang!
Mooie camping vlak aan het Gardameer en een natuurpark waar je kan wandelen. Een handvol staanplaatsen heeft een mooi uitzicht op ‘la rocca’. Je kan echter geen plaatsen reserveren en ze zijn ook duurder. Voor een gewone plaats betaal je in het laagseizoen €22 (2 personen), de elektriciteit kost je nog eens €4. Het sanitair is recent gerenoveerd en wordt dagelijks schoongemaakt. Er is een zwembad, een sportveld, een winkeltje en een bar.
Mooie en rustige plaats
Camping is sinds december volgeboekt, kom niet naar hier zonder reservatie. Je kan op de parking staan voor €25 per nacht. Er is wel een gezellige sfeer aan de bar/het restaurant.
Propere camping maar heel duur. Meer dan €50 voor een nacht. Sanitair is verouderd maar proper. Het was er ook erg druk. Cannobio is wel op wandelafstand.
Een camping met voornamelijk vaste staanplaatsen waardoor je net in een sloppenwijk bent beland. Zeer luidruchtige vaste klanten. Om aan het meer te geraken moet je een eind lopen, er zijn geen staanplaatsen aan het meer.
Rustige plek met wat verderop toiletten en een mooi uitzicht aan de kerk.