@nonnoleo
- Altro Altro Altro
- 2012
- Renault
- Buscamper
onvolledig, stoffig en zonnig gebied. er is geen echte camperplaats maar een gemengde parkeerplaats. Er is een apotheek in de buurt, dus er is een constante stroom auto's. Om recensies te schrijven moet je de ruimte ervaren, maar als je aankomt, de zonwering opzet en weggaat, is het moeilijk om op te merken wat ik schrijf.
een rustige, schone plek compleet met laden en lossen is de droom van elke kampeerder die in contact wil staan met de natuur. De ruime plaatsen, aan het groen en. aan de oever van de rivier, allemaal uitgerust met elektriciteit inbegrepen in de prijs van € 10 plus € 0,29 toeristenbelasting. Het personeel is beschikbaar en attent op elk verzoek. We verbleven er 3 dagen en het waren 3 dagen echte ontspanning Voor degenen die van vissen houden, je kunt het doen.
Het is absurd om zelfs maar een rustruimte te overbouwen, want wanneer. het is heet en dat beton warmt op, het is moeilijk te weerstaan, zoals vandaag gebeurde. Het kan compleet zijn met alles, maar sommige dingen zijn belangrijk en er is niet veel voor nodig om iets waardevols te creëren.
Wij waren er op 24/7/10 en 23/7/24 en het is uitstekend geschikt voor een bezoek aan Santiago de Campostela (bus nr. 6 op 400 m. elke 20 minuten). Het is een kleine camping, compleet met alles en, heel belangrijk, beheerd met grote beschikbaarheid door de eigenaren die aandacht hebben voor elke behoefte.
Om Porto te bezoeken is het ook goed met de openbare diensten (tram+metro). Waar ik het niet mee eens ben, zijn de plaatsen, die klein, vies en moeilijk te vinden zijn, dus soms moet je de buurman vragen om niet met zijn fietsen aan mijn camper voorbij te lopen, ik hou niet van krassen en ruzies. Niemand controleert, iedereen doet wat hij wil, maar zonder gezond verstand. Uitstekende en schone toiletten en douches.
Het ging slecht met mij en ik ben er blij mee. Na wat rondgelopen te hebben, lukt het me eindelijk om de parkeerplaats te vinden, maar deze is vol en er wordt mij verteld "kom over 2 uur terug en de parkeerplaats komt vrij". Ik ging blij weg.
is gesloten
Deze realiteiten zijn de droom van elke reizende kampeerder en hiervoor moeten we degenen bedanken die voor de realisatie ervan zorgen. Er zou echter meer controle nodig zijn om te voorkomen dat anderen (niet-campereigenaren) er hun koninkrijk van zouden maken en schade aan de structuur en verstoring van anderen zouden veroorzaken. Eén nacht was genoeg om te ontsnappen
Sitecode: 19274
Prachtige plek, compleet met alles, maar met een groot probleem vanwege het feit dat de stop gepland is voor een periode van 48 uur en niet voor 48 dagen, dus rondreizende reizigers vinden de plek moeilijk. Het zou controles vergen waarvan ik in 48 uur niet heb gezien waarom het toevertrouwen aan het gezond verstand van de pseudo-kampeerders geen andere vruchten afwerpt dan het meester worden van de plek. Als je echter het geluk hebt een plek te vinden, is het de moeite waard.
In alle opzichten een uitstekende rustplaats, maar naar mijn mening lijkt de parkeertijd van slechts 24 uur nogal kort om zowel het historische centrum te bezoeken als voor een paar wandelingen in het natuurgebied. De stilte wordt gegeven door het gedrag van de occasionele buren, zoals ons overkwam, die tot 0.30 uur op een bankje naast de wijk aan het discussiëren en praten waren, alsof ze op de markt waren.
een echte rustruimte ondergedompeld in de natuur en rust. De camperplaatsen zijn uitstekend en goed ontworpen. Voor het lossen is er geen probleem, maar voor het laden moet je 's ochtends naar het gemeentehuis of naar een tabakswinkel aan het begin van de stad. De enige voorzorgsmaatregel is om een paar dagen zelfstandig te zijn voor eten, want ik heb geen winkels gezien. Maar voor wie van rust houdt is het de plek. ideaal
Het was vandaag gratis voor een bedrag van € 10, maar dat is het probleem niet. Na een vrij steile afdaling vind je twee tralies, je nadert ze, denkend dat ze misschien wel omhoog zullen gaan, maar in plaats daarvan niet. Je moet een app downloaden. Daarna moet je je creditcard registreren en als alles goed is gegaan staat er een qr-code om te betalen. Dit alles terwijl u in een benarde positie verkeert. Ga dan terug en zie elkaar nooit meer. Ik vergat dat de GPS soms aangeeft dat je er niet bent
Mijn Gerarda en ik reizen al bijna 40 jaar in een camper en je hebt het gevoel dat je bijna alles hebt gezien. Dan kom je toevallig zo’n rustruimte tegen en je kunt nauwelijks geloven dat het compleet is, gemaakt en ontworpen door iemand die in een camper woont. Compleet met alles inclusief gratis elektriciteit. Goed verlicht vanuit het stadscentrum naar de omgeving. Ter afsluiting aten we een uitstekende pizza.
Zeker dicht bij het heiligdom. Rustplaats met vrij smalle plaatsen en, op een paar na, op een flinke helling. De diensten laten veel te wensen over, ze worden aan zichzelf overgelaten en voor € 17 had ik iets meer verwacht. Voor wie van wandelen houdt zijn er uitstekende wandelroutes. Om toegang te krijgen tot de parkeerplaats, gaat u door het onthaalcentrum voor de toegangskaart en de sleutels voor de diensten.
Uiteindelijk zijn ze erin geslaagd om campers te verbieden om te parkeren. Met een twijfelachtige resolutie hebben ze het probleem niet aangepakt, zoals het hoort, maar ze hebben het gebied verspreid met twijfelachtige verboden. Elke overweging is nutteloos en overbodig. Het wordt besproken, maar de wil van weinig mensen die niet eens weten wat het betekent om te "reizen en in een camper te wonen", maar ze toch haten.
We brachten 4 dagen door in december 2021 en 5 dagen in februari 2022 op een geweldige plek, beheerd door zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. 's Ochtends arriveert het busje met brood en snoep. Kortom, ik hoop voor een langere periode terug te kunnen keren.
Vandaag, 20 januari 2022, heeft de politie iedereen achter de betonnen slagboom weggestuurd (parkeren toegestaan). De meeste hiervan zijn permanent en nemen de ruimte in die ze willen ten koste van anderen. Persoonlijk heb ik de politie gevraagd om deze situatie op te heffen en als antwoord kreeg ik dat ze hier niet op ingrijpen. Dag 20 hebben ze ook het mangat voor de afvoer of de waterfontein dichtgemaakt. Goede administratie
Van nul naar 9 € lijkt het een salto. Mooie plek met op tijd lossen en laden. De stoelen zijn erg smal en bij vol is het moeilijk om een stoel uit te zetten en dan is, gezien de tijden, een grotere afstand gezond Men kan niet alleen verwachten, maar moet ook geven. Tot overmaat van ramp de sluiting van het restaurant. Persoonlijk kan ik zonder dergelijke berichten en gedrag.
Het is absurd dat een toeristische stad als Porto zich zo gedraagt met campers, maar toch zijn we mensen die we graag reizen en daarom gaan we winkelen, gaan we naar de bar, het restaurant, enzovoort, dus het zou een andere aandacht vragen. 3 bemanningen werden beroofd met materiaal, maar vooral psychische schade.