@nozima
mooie plek met uitzicht op water. netjes, nieuw sanitair.
Hierheen gereden , maar geen schijn van kans hier je camper kwijt te raken ! volle parkeerplaats voor personenauto’s, te kleine vakken voor camper parkeren .
Prima camping om Porto te bezoeken. Zijn met taxi en trein naar die stad gereisd. De medewerkers van de camping zijn erg behulpzaam!Allereerst met terugbellen en toch een plekje voor je op de camping vinden. Verder met uitgebreid informatie geven over Porto en reis erheen. Verder ook met geven van informatie over restaurants in de omgeving en de Dourovallei. sanitair prima! kortom erg tevreden .
prima camperplek om de stad te bezoeken . zijn heen en weer met de bus (6) naar de stad gegaan. indrukwekkend om al die pelgrims te zien aankomen bij de kathedraal !
prima camperplek. veilige plek. je fietst zo naar centrum Jerez de la Frontera .beheerder zeer behulpzaam . goed en schoon sanitair.
prima camperplek ! wij stonden hier een nacht op doorreis. rustig. nauwelijks voorzieningen .
lekker rustig gelegen, prima camping . sanitair wel wat verouderd, maar schoon. lekker zwembad. Heerlijk gegeten in het restaurant .
Mooi gelegen camping, alleen sanitair is oud en deels kapot. En dan €33.00 per nacht betalen is wel veel. Aan ACSI doen ze niet meer.
Rustige plek, prima locatie om Siena te bezoeken. Dit is te fietsen . Wel duur , we betaalden €28.00 incl. toeristen belasting. Sanitair zeer eenvoudig.
Mooie verzorgde camperplek! met allerlei voorzieningen. Lopend naar Lucca. En vanuit Lucca met de (snel)bus Florence bezocht.
Mooi gelegen camping , wel wat verder weg van stadje of strand . Van hieruit Cinqueterre bezocht, maar pendelbusje reed nog steeds niet in verband met corona. Dus met de fiets naar station. Douches wel wat gedoe met aan de buitenkant de knoppen en maar 4 minuten.
mooie plek zo aan het meer, alleen verouderde camping en rommelig. Sanitair wel redelijk schoon. Een opknapbeurt zou wonderen doen! want locatie is prima.
mooie camping, heerlijk gefietst in de omgeving . wel wat duur (€30,00) voor wat de camping te bieden heeft.( en dat was al goedkoper omdat we er een paar nachten waren) geen rekje voor douchezeep etc . in de douches.