@nvbasten
Wat goed dat er op het grote parkeerterrein van het camper- en caravanbedrijf Albers Mobile ruimte is gemaakt voor een aantal ruime camperplekken. Aanmelding (€ 13,- per dag) gaat via een betaalterminal waarmee je een card krijgt die je kunt opladen voor stroom, douche, legen cassettetoilet en zelfs ook voor het wassen en schoonmaken van je camper. Allemaal goed georganiseerd en redelijke tarieven.
Prima camping met goede voorzieningen. Direct langs de NC500 en vlakbij het zeer bezienswaardige Dunrobin Castle. Via de golfbaan loop je in een paar minuten naar het strand. De meeste camperplaatsen op verharde plekken tussen het gras. Sommige plekken op het gras. Vriendelijke ontvangst. Voor 2 personen betaalden wij (in mei 2026) £ 37 per nacht, terwijl in het NKC overzicht (van 2026) staat: £ 20,50.
Prima rustige overnachtingsplaats vlakbij alle 'Monster van Loch Ness lokaties'. Geen elektriciteit. Kon de plaats waar je je cassettetoilet kunt legen niet vinden. Wél drinkwater en mogelijkheid voor (gescheiden) afval. In de rode autobus vind je envelopjes voor je financiële bijdrage en aanwijzingen waar je het envelopje in de brievenbus kunt doen.
Als je hier op maandag of dinsdag komt, dan is er niemand, maar je kunt dan je camper op het grintveld of op het grasveld daarachter zetten. Geen voorzieningen op deze dagen. Je (vrijwillige?) bijdrage kan je in de box doen die hangt aan het muurtje tussen het grintveld en het grasveld. Een prima rustige overnachtingsplaats, ongeveer een half uur rijden vanaf de boot in Harwich.