@nvdmeer
September 2026
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Sitecode: 196224
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Keurige camping. We werden vriendelijk ontvangen. Onze stroomkabel was wat te kort omdat we op een groter veld staan. Maar de eigenaar ging meteen een haspel halen die we kunnen gebruiken. Dat noem ik nog eens service. Broodjes te bestellen tot 19uur echt top!
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
De camping was goed. Wij hadden een mooie ruime plek met prive sanitair. Het was er ook rustig en gemoedelijk, ondanks dat het een grote camping is. Ook konden we elke ochtend verse broodjes halen. De camping is een mooie uitvalsbasis voor het bezoeken van verschillende 2e wereldoorlog musea, landingsstranden en monumenten. Ook konden wij met onze hond goed wandelen langs de klif. Je betaald wel een leuk prijsje voor zo'n mooie plek.
Juli 2026
Wat een mooie, rustige camping. Het is hier netjes en verzorgd, met mooie grote plekken met genoeg privacy. We werden vriendelijk ontvangen. Ook is er een mooi en schoon toiletgebouw aanwezig. De omgeving is rustig en ontzettend mooi. Ook is er een handige broodservice en hebben we lekker kunnen genieten van een beenham. Kortom: een top camping.
2022
Zeer netjes en zeer schoon! Zoon van de eigenaren spreekt goed Engels. Er is een (zeer) kleine winkel bij de receptie + brood service + mogelijkheden voor avond eten. Kort om best uitgebreid service. Ideaal voor ons met de elektrische fiets fiets je gemakkelijk naar de toeristische attracties hier. Zeer tevreden en mochten wij hier in de buurt weer komen dan wordt het absoluut zonder enige twijfel deze camping!