@obl
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mei 2026
ruime camping met flink deel voor passanten en deel voor seizoen verblijvers. heel vriendelijke uitbaters die stokje over hebben genomen van (schoon) ouders. santair is schoon maar voldoet echt niet aan huidige standaard. prachtige omgeving voor fietsen en wandelen
camping met beperkt aantal plaatsen voor (kleine) campers. sanitair netjes. vriendelijke personeel bij receptie. restaurant goed. mooi strand op ca 200 meter met zeer fijn grind.
Camping met veel vaste gasten. beperkte ruimte voor doorgaande reizigers. vriendelijke ontvangst. sanitair netjes. wij hadden plekje zonder stroom tegenover klein kerkje. soort rail away decor met passerende treinen -niet hinderlijk- aan het meer op 5 min zwem mogelijkheid. winkeltje en restaurantje - geen gebruik van gemaakt-
alles klopt aan deze camping. fraaie vijvers, schoon sanitair , prima restaurant met royale porties en vriendelijke bediening. alles is is wel tamelijk strak georganiseerd. wellicht zou een aparte ruimte voor de receptie nog een idee zijn? dan worden restaurant gasten niet gestoord tijdens hun lunch met aankomende- of vertrekkende cliënten...
camping met drie fraaie trekkershutten deluxe. terrein ligt beschut in wat meer open omgeving. sanitair is functioneel maar schoon . vriendelijke beheerders. lekkere broodjesservice. er wordt hard gewerkt aan verbetering en verfraaiing van hoofdgebouw. prima slechtweer voorziening. mooie omgeving voor fietsers en wandelaars
we troffen de zandspuy aan in een voor hen druk moment. grote groep maakte gebruik van (sanitaire)faciliteiten na een lelijk eend rondrit ca 40 personen. het sanitair is zoals vaker in review aangegeven onder de maat. en ook de schoonmaak. volgende dag drukke werkzaamheden van cateraar ivm een geplande bruiloft in de wijngaard. wij komen ooit terug als faciliteiten anno 2024 zijn gebracht
aangekomen met slecht weer. getwijfeld bij de ingang zag er wat troosteloos uit. toch gegaan bleek eea verassend netjes te zijn slechts 1 nachtje gebleven op doorreis. wij betaalden 18.82 euro inclusief electr en toeristen belasting
camping met goede voorzieningen. veel schaduwrijke plaatsen. sanitair netjes. pizza restaurant in het seizoen. broodservice. naam trok ons eerst niet zo aan maar bleek dat stad historische banden heeft met Mexico. in augustus Mexicaanse feesten met mariachi bands
prima stadscamping. zwembad okay maar niet verwarmd. sanitair gebouw is al wat ouder maar interieur nieuw en ruim van opzet.