@oby.verstrepen
- 2022
Camperplaats zonder voorzieningen, reservatie verplicht in blokken van 12 uur. Wie wil overnachten, moet dus twee periodes van 12u boeken en betaalt 120 euro. Dat is veel te duur voor wat je krijgt. Wel een fantastisch uitzicht en rustige ligging
Sitecode: 72069
Mooie, rustige camping met zeer proper en goed onderhouden sanitair. Vriendelijk personeel en een mooi uitzicht maakten het erg aangenaam. Wel aan de dure kant: we betaalden 60 euro voor één nacht.
Gratis camperplaats op een grasveldje net achter de kerk. Een rustige locatie, al hoor je wel het geluid van de kerkklokken.
Wij verbleven hier drie nachten in juli, heel vriendelijke vrouw aan de receptie. Het sanitair was heel proper, wel waren de douches om 22u gesloten en was het kuispersoneel helemaal niet vriendelijk – zo werd ik ’s ochtends drie keer van het toilet weggejaagd. Op onze laatste dag stond er ineens een caravan op onze plaats, waardoor we geen plek meer hadden om buiten te zitten. Jammer einde van ons verblijf.
Wij hebben de nacht doorgebracht op P4 bij het voorziene stuk voor de campers. Wij kwamen aan rond 18u en waren de volgende dag om 13u terug weg. we betaalde €30. verder moet je wel zelfvoorzienend zijn.
wij sliepen op de parkeerplaats net naats de officiële camperplaats op onze doorreis. Veel campers en geen geluidsoverlast.