@okidokinad
- Phoenix 8800
- Iveco
- Liner
De ligging aan het water is geweldig, maar dat is ook het enige dat de plek te bieden heeft. We zijn iets langer met een camper van 9,2 meter, er is geen mogelijkheid om aan het einde van de plaats te keren, wat onbegrijpelijk is, maar het zou wel mogelijk zijn als je dat zou willen. Verder is er geen vloerafvoer voor grijswater en zwartwater. Als de plaats vol is, zal het moeilijk of onmogelijk zijn om te vertrekken. Voor 30,50 euro per nacht klopt de prijs-prestatieverhouding
Mooie, vertrouwde, verzorgde camping, prachtig uitzicht, 5 sterren van ons
super kleine staanplaats, alles wat ik nodig heb als camperbezitter direct ter plaatse. Aardige operators, wie het lekker rustig en gezellig vindt, is hier in goede handen
Het is een leuke plek om een nacht te blijven, maar wat helemaal niet werkt, zijn de kleine campingbussen die hun behoefte hypocriet in de bosjes doen. Ga naar plaatsen met toiletten!
Zeer mooie ruime plek, grote gescheiden door hoge bamboe percelen vrije keuze. Pretty zwembad schone toiletten. Het enige dat ons hinderde zijn de douchekoppen dat je niet kon hangen