@olma344
Een fantastische camping. Dubrovnik is snel en gemakkelijk te bereiken met Uber. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en netjes. Ik was hier gestrand met motorpech en de eigenaar heeft me alle hulp geboden die ik nodig had. Een echte aanrader en heel erg bedankt!
prachtige plek in het heuvelachtige Kleinseenplatte. Voldoende grote parkeerplaatsen. Alle voorzieningen aanwezig. Voor de douche krijg je tegen betaling een chip. Je moet bellen om een zitplaats toegewezen te krijgen als je binnenrijdt. Voor mij werkte het prima en ik kreeg vriendelijke instructies. Voor een camper en één persoon geldt een parkeertarief van € 12,-, maar u kunt uitsluitend contant betalen. Er werd een toeristenbelasting van € 1,50 toegevoegd.
Een prachtige plek waar u meerdere dagen kunt doorbrengen. Dit is mijn 6e of 7e keer hier en ik ben nog steeds enthousiast. Dank aan het team voor het handhaven van de kwaliteit. Het Vita Classica Thermaalbad is altijd onderdeel van een bezoekprogramma. Ik kom terug
Prachtige, verzorgde plek, rustige ligging. Voor campers zwaarder dan 3,5 ton is de toegangsweg moeilijk bereikbaar, alleen via een omweg (ik kwam vanuit het zuiden). De ingang is slecht ontworpen. Het gaat scherp naar rechts en dat is bij grotere mobielen niet mogelijk. Pas nadat u achteruit heeft gereden, kunt u instappen. De parkeerplaats aan de overkant is niet meer toegankelijk vanwege een doorrijhoogte van 2 meter.
Op het terras van Louis Platz staan was een geweldige ervaring. Het gehele complex is zeer goed onderhouden en Louis ontvangt iedereen met veel warmte. Het uitzicht op de met sneeuw bedekte toppen van de Sierra Nevada was fantastisch. Bedankt Louis voor je gastvrijheid.
Alleen al het fantastische uitzicht op de kust is een verblijf waard. Vriendelijk personeel, goed sanitair met warm water. 's Ochtends is er vers brood verkrijgbaar bij de receptie. Een tocht over de steile helling naar de visfrituur is een echte aanrader
Sitecode: 19026
Na het rijden over onverharde wegen, van welke kant je ook komt, kom je terecht in een magisch gebied met veel bomen. Rondom het restaurant ligt een goed onderhouden tuin met een eveneens goed onderhouden zwembad. Het sanitair is zeer goed en de service ook. Plaatsen groot genoeg. U kunt taxichauffeurs naar de stad bestellen. Sterk aanbevolen.
Parkeerplaats voor 5-6 campers op een binnenplaats van een groot restaurant op een terras, enkele stroomaansluitingen, geen afvalverwerking, toilet aanwezig. Direct zicht op de oude Kasbah Ait Ben Haddou. Vriendelijke ontvangst. Goed eten en slechts een klein parkeertarief van € 4.
Voor 80 dirham krijg je alles wat je nodig hebt op deze CP. Elektriciteit, water, afvalverwerking. De douches zijn eenvoudig, schoon en hebben warm water. De vele katten lijken afgericht en blijven voor de campers staan. Het pad langs de prachtige promenade naar het magische oude centrum van Asilah is niet ver. Een goede plek.
Zeer vriendelijke ontvangst. Je krijgt meteen een tapijt voor de trap geplaatst. Beveel ten zeerste een boottocht over de lagune aan. Er wordt gezegd dat de vrouw des huizes heel goed kookt. Ik kom graag terug
Sitecode: 19317
Het hele gebied, CP en hotel, waren zeer goed onderhouden. Een heel mooie omgeving. De N 13 stoort bijna niet. De receptioniste vriendelijk en behulpzaam. Sanitaire voorzieningen voor Marokkaanse omstandigheden geweldig. Heet water op elk moment van de dag. Sterk aanbevolen als tussenstop.
Sitecode: 20527
Een leuke plek waar je meestal alleen staat. Overdag zijn er veel bezoekers uit Taza die vertrekken voor het donker is. De parkwachters waren erg vriendelijk en behulpzaam. Er is geen voorraad. De bewaker ontving een parkeergeld van 30 dirhams.
23.2.20 een zeer nette en mooie plek. De eigenaar komt 's avonds in de winter om in te checken en de rekening te betalen. Sanitaire voorzieningen zeer schone en warme douche. De prijs-prestatie verhouding is uitstekend - 15 € voor WoMo met 2 personen inclusief elektriciteit en water.
Sitecode: 20966
Het fort is nu zeer goed: vanaf de P 1302 - de asfaltweg naar Plage Blanche - gaat de P 1300 asfalt naar het dorp Asaka. Bij een bocht naar links is er een hint naar het fort aan de rechterkant. De 4 km piste is behoorlijk netjes en kan worden gebruikt met normale WoMos. Het complex is prachtig gelegen tussen de laatste heuvels van de Anti-Atlas. Alles was heel goed onderhouden. Lange wandelingen door het land zijn mogelijk.
Sitecode: 20964
25 januari 2020 Hassan heeft de ruimte naar de Palmeria uitgebreid - zelfs dikke woestijnchauffeurs kunnen nu ruimte vinden. Hassen is blij met iedereen en is behulpzaam en vriendelijk. Zijn kinderen razen over de CP en het is een genoegen om hen te bekijken. Sanitair tot nu toe oke, ik heb de wasmachine niet geprobeerd.
24.1.2020 deze plek is alleen geschikt voor kleinere WoMos. Het is veel te smal en was te druk.
een zeer rustige en gelukkig onverlichte plek. Je kunt de sterren 's nachts zien! De eigenaar Raschid is erg behulpzaam en leuk. Als je 2 nachten hebt doorgebracht, is er een zeer heerlijke couscous op de 3e avond die voldoende is voor 2 gratis maaltijden. Raschid kwam eraan op zijn bromfiets. Sanitaire voorzieningen zijn schoon, de douches zijn erg groot en het water is warm.
een zeer goed onderhouden plek met een vriendelijke eigenaar. Sanitair zeer schoon en warm water. Dichtbij de stad en gemakkelijk te voet bereikbaar.
Sitecode: 19781
December 2019-januari 2020 Helaas gaat hier veel achteruit. De helft van de medische voorraadwinkel aan de rand van het enorme plein wordt gebruikt als opslagplaats voor onbruikbare items en dromedarisgidsen wonen in het aangrenzende deel. Het hotel is in betere staat en wordt door veel reisorganisaties gebruikt. Het eten in het restaurant was erg lekker. De toiletten en douches bij de twee zwembaden, die open zijn voor campers, moeten worden gerenoveerd. Douchekoppen ontbreken, sommige zelfs de slangen - niet bruikbaar. er was echter altijd warm water.
Sitecode: 19977
December 2019 een kleine leuke plek aan de rand van de grote Ziz-oase. Zeer vriendelijke groet van een Duitstalige oude heer. In de ochtend wordt thee geserveerd voor alle gasten. Er was couscous voor lunch en het was heerlijk. We kennen couscous alleen als een eentonige maaltijd. De sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig, schoon, er is voldoende warm water om te douchen. Het water wordt geproduceerd in een oude houtkachel. Maar het werkt prima. Leuke wandelingen in de bijna altijd groene oase en Palmeria mogelijk.
Sitecode: 20702
December 2019 Zeer vriendelijk welkom met thee en pinda's. De basis is concreet en glad. Je staat midden op de boerderij. Kleine velden en olijfbomen rondom. Rustig en ver genoeg van de N 10. De omgeving biedt weinig voor een langer verblijf.
Sitecode: 20706
20e-25e December 2019 is het nog steeds een gezellige kleine plaats. De sanitaire voorzieningen komen overeen met Marokkaanse omstandigheden, zijn schone, warme douches alleen na registratie. U kunt prachtige fietstochten maken door de Ksars, de Palmeria en de stad. De mensen zijn erg vriendelijk, onopvallend, de kinderen bedelen niet.
een rustige en goed onderhouden plek. Slechts enkele mobiele telefoons in december 2019. Zeer dicht bij de souk en het strand met zijn prachtige promenade
Sitecode: 20525
we waren een beetje verder tegenover de ingang van de haven. Heel kalm, zonder ergernis. De politie wilde ook niets met ons te maken hebben in december 2019
kleine WoMos kunnen goed parkeren, langere hebben problemen.
Deze plaats is niet langer voor WoMos nitzen.
We waren van 26. tot 28.7.2019 op deze rustige en zeer mooie plek. De eigenaar begroette ons heel vriendelijk en vrolijk. Om te verwelkomen en vaarwel te zeggen was er een vers ei van gelukkige kippen per persoon. De plaats en het hele gebied zijn uitstekend. De prijs / prestatie-verhouding klopt. Elektriciteit is bij de kamerprijs inbegrepen. Het sanitair is groot en zeer schoon. Helaas is er slechts één toilet in de doucheruimte. mogelijk een tweede toilet moet apart worden geïnstalleerd. Ons toilet aan boord werd door de eigenaar geleegd en schoongemaakt voor weinig geld - ook goed. De kleine plaats (max. 5 mobiel) is nog steeds een geheime tip - een echte aanrader. U kunt heerlijk fietsen in dit grensgebied.