@onderdakonderweg

2005

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

de eigenaar is een gastheer. de cp is een paradijsje. we stonden hier in september 2025 zeer rustig.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

havengebied is afgesloten met slagboom. aan de rechterkant bij de draaipoort briefje met tel nr waar mee een " portier" opgeroepen kan worden. (wij reden verder ) geen waardering van de plek.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

weer op Alqueria in Nules geweest. correctie t. o .v vorige melding: de hoofdpoort is met enige moeite buiten de openingstijden voor voetgangers en fietsers te openen. U dient hem ook weer direct te sluiten. naar het strand gaan zal niet meer via de tussendoor route kunnen maar een gezonde kleine omweg maken. De paarden wachten nog steeds op verteerbare aandacht.

fijne plek is ook hondenuitlaat plaats. Let op uw voetzolen!

leuke plek waar we voor de derde keer waren. helaas worden nu, 20 en 21 oktober 2022, de toeganspoorten die ook de uitgangen zijn tussen 1600 en 08.30 volledig gesloten. je kan er dus niet in of uit, ook niet te voet. Het restaurant is in deze periode ook niet actief. het uitzicht is onveranderd mooi en voor het zwemmen zijn badschoentjes aanbevolen i.v.m. de stenen op de "vloedlijn".

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Nu voor de derde keer bezocht en hoera de kraan is van een handgreep voorzien.15 mei 2017. Het stadscentrum is de moeite van een wandeling beslist waard.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

leuke camping met directe toegang tot zee sanitair in orde .Pas bij manouvreren goed op de takken van de lage boompjes. prijs acsi korting 2017 : 15 euro en 1 euro tax. wasruimte linnengoed super, prijs zeer acceptabel. conclusie prima prijs en geen overbodige luxe.