@onnink
- 2015
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 19118
ontvangst niet echt vriendelijk. Was nog maar 1 plek die hij ons zelf ontrade. Werd volop gebouwd naast de camping. Op hun website staat daar niks over. Wel staat er dat je vanaf 1 week kunt reserveren. Alles was gereserveerd zei hij. mwah geef duidelijke info. Niet echt betrouwbaar kwam het over
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Zo op eerste oog mooie plek aan de Rijn. mooi plekje om boten te kijken😉 Sanitair is vies zoniet smerig. Lijkt niet echt goed te worden bijgehouden. Het lawaai van de weg is zeker in de vroege ochtend wel storend. Voor een nachtje prima, voor langer doorrijden. totale kosten 16.50
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima plek om te staan. boekingsproces was makkie. kaartje trekken bij binnenkomst en later bij de zuil bij toiletgebouw afrekenen. Sanitair gebouw ziet er zo op het oog netjes uit maar als je verder kijkt valt het met de schoonheid wel tegen. Superschoon is het niet, maar supervies ook niet. Mooie bijkomstigheid is dat je hier gratis de wasmachine kunt gebruiken. Das dan wel weer goed geregeld
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Op het bord stond dat het vol was maar toch plek. Ons draad was te kort dus mochten we van hem een langere draad lenen. Eigenaar gaf praktische informatie. ideaal. Sanitair was wel gedateerd maar zag er super netjes uit. Niet groot en lekker rustig. Vlakbij Kaufland, de bakker en een paar restaurants
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Niet echt een camping te noemen. Maar prima om er een nachtje te staan. Sanitair gedateerd maar netjes. Op loopafstand van de Zoncolan lift. Achter het restaurant "de camping". geen plek in restaurant om een hapje te eten. dus vooraf wel reseveren
Juni 2026
Paar mooie dagen hier gehad. Blijf me verbazen over de positieve recensies. twee sanitair units voor de hoeveelheid camperplaatsen is te weinig op de spits momenten.. daarnaast is het gras erg hoog. met wat maaiwerk ziet het er al een stuk beter uit. Oh en, de prijs is verhoogd t.o.v. vorig jaar... niet fors maar goed je zou het dan wat strakker en netter willen zien
dik hangslot om de poort, geen teken van leven te bespeuren.
Vooraf reserveren via app is opletten. Gaat er iets mis ben je je geld kwijt. Zowel app als eigenaar park weigert iets te doen. sanitaire voorzieningen zijn beperkt zelf bij niet volle bezetting. douche en stroom is betaald. sanitair is smerig. water liep slecht weg, niet gek met zoveel plukken haar en smeer. Wel rustige plek vlakbij centrum Dortmund maar daar is alles ook mee gezegd
Ideale uitvalbasis om DenHelder te bezoeken. Uiterst vriendelijke gastvrouw die de moeite deed ons goed te informeren. De voorgaande berichten over de netheid van het sanitair zijn wel erg positief. Ik vond het zeer matig schoon. We stonden op t deel van de camping met in principe het mooiste uitzicht. De eigenaar verwarmde t zwembad van zijn kinderen met houtvuur. Alles werd erop gegooid tot aan aanrechtbladen toe. Niet handig op je bedrijf
5 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden