@onnink
- 2015
Paar mooie dagen hier gehad. Blijf me verbazen over de positieve recensies. twee sanitair units voor de hoeveelheid camperplaatsen is te weinig op de spits momenten.. daarnaast is het gras erg hoog. met wat maaiwerk ziet het er al een stuk beter uit. Oh en, de prijs is verhoogd t.o.v. vorig jaar... niet fors maar goed je zou het dan wat strakker en netter willen zien
dik hangslot om de poort, geen teken van leven te bespeuren.
Vooraf reserveren via app is opletten. Gaat er iets mis ben je je geld kwijt. Zowel app als eigenaar park weigert iets te doen. sanitaire voorzieningen zijn beperkt zelf bij niet volle bezetting. douche en stroom is betaald. sanitair is smerig. water liep slecht weg, niet gek met zoveel plukken haar en smeer. Wel rustige plek vlakbij centrum Dortmund maar daar is alles ook mee gezegd

Ideale uitvalbasis om DenHelder te bezoeken. Uiterst vriendelijke gastvrouw die de moeite deed ons goed te informeren. De voorgaande berichten over de netheid van het sanitair zijn wel erg positief. Ik vond het zeer matig schoon. We stonden op t deel van de camping met in principe het mooiste uitzicht. De eigenaar verwarmde t zwembad van zijn kinderen met houtvuur. Alles werd erop gegooid tot aan aanrechtbladen toe. Niet handig op je bedrijf

Centrum Arnhem goed bereikbaar lopend, met fiets of OV. De vijf plekken grenzen aan parkeerplaats waar vrachtwagens etc staan. Geen rustige plek. Sanitair netjes maar gedateerd. Plek heeft ook Restaurant voor lunch of diner. Vlakbij Lidl en Jumbo voor de boodschappen.
gastvrije ontvangst op een mooie plek in het Friesche landschap op steenworp afstand van Dokkum. Het ziet er keurig uit en het is er lekker rustig. Een aanrader. Vooraf reserveren is aan te bevelen.
Prima plek om Harderwijk te bezoeken. Het was wel vol en dat zie je terug in de schoonheid van het sanitair. Ook zijn de 2 wc's en 2 douches misschien wat weinig, zeker op spitstijden te krapjes.
Op een mooie plek aan de rand van Imst maar vlakbij alle winkels een nette camping. Het is er rustig en het sanitair is brandschoon en super netjes. Imst legt de toeristen in de watten met een toeristcard waar je overal voordeel hebt. De eigenaren zijn overigens super vriendelijk en behulpzaam om je wegwijs te maken in de omgeving. de wifi is er goed en op loopafstand de McDonalds.