@onnodig
- 1995
Maart 2026
17 maart 2026 nog druk bezet door kermisbewoners
helaas nog afgesloten, en de volgende daar ook, denk door kermisexploitanten
heerlijk rustig plekje, vlakbij valkenburg, minpunt is wel dat we er geen drinkwater konden tanken, daarvoor moesten we uitwijken naar een camping, was heel jammer. Een zelfvoorzienende camperaar heeft wel (goed) water nodig om zelfvoorzienend te blijven.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

let op, i.v.m. een festival( 13 en 14 juni) kun je hier vanaf vandaag 5 uur, niet staan. iets verderop( vlakbij de Donau) kun je wel staan
mooie rustige CP, en gezellig stoeltje mag ook buiten,,kijken mooi op de Donau. ons lukte het wel gewoon met de bankpas om de borg terug te vorderen, bij de parkeerautomaat kun je je eigen taal kiezen, dus dat is makkelijk.
let op, sls je met de camper door de slagboom bent, kost het je gelijk al 9 euro betalen voor de eerste 3 uur ongeacht of je een kwartier of een uur blijft.
konden hier nog staan, ruimte genoeg , lekker dicht bij het oude centrum zijn de plaats wel aan het renoveren, wij stonden er op maandag, en dinsdagochtend was er markt, dus s nachts werden wij gewekt, om ergens anders te gaan staan.
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

niks teveel gezegd is idd een superplek, met zicht op Sevilla, en lekker rustig, dorpje is niet veel bijzonders