@ons-bussie
Een hele goeie plek om te overnachten en de stad te bekijken. Je loopt zo het oude bovenstadje in! Als je niet overnacht kun je in de parkeervakken naast de camperspot gratis parkeren van 7 tot 19.00 en daar tegenover is een parkje, onder de bomen met uitzicht op zee! Kortom, zeker de moeite waard om naar Granville te gaan. Wij waren onder de indruk van de stad en van het campervriendelijke parkeerbeleid.
uitstekende plek maar..te populair geworden. Er wordt daardoor niet meer gedoogd. 3 plekken zijn er en al de andere moeten weg, waaronder wij. Op een vriendelijke manier dat dan weer wel en met een plattegrond met suggesties, en zo kwamen wij op parking Pors Mabo. Eigenlijk waren we daar wel blij mee want we hadden hier voor de nacht meer plek dan daarboven 3 minuten verder en het strand is om de hoek met fijn zacht zand ipv kiezels
top plek!Rustig plaats en een prachtige wijdse view . overheerlijk kaasje gekocht op de boerderij!
wow..mooi plekje..vuur maken, ruisende watertje en bergtoppen
De camper plek zoals wordt aangegeven is nogal vaag, tenminste in de winter toen wij er waren. Maar je kunt m eigenlijk overal zetten maar direct op t strand kun je een boete krijgen, hebben we gehoord. We hebben hier, (in Januari) gezwommen zelfs en gedoucht(douche was heeeeel koud. Er stonden veel jonge mensen die soms al maanden op dit plekkie stonden. Super gezellige avond gehad met ze.
Sitecode: 71913
Geweldige plek. Er is niks behalve mooie natuur en eigenlijk nauwelijks plastic afval. Wij waren hier in Januari. Mooie plek als laatste nacht voor dat je de boot pakt in Patras. Tip..pak niet de brug maar de veerboot naar Patras..scheelt al snel 15 euro.