@onze-tuut
- 2005
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

mooie camperplaats. toilet legen en douchen kan in het havengebied waar ook de eilandenrijk is waar je goed kan eten of iets drinken. als je meld dat je op camperplaats staat krijg je nog is 10%afslag .super vriendelijk en camperplaats mooi uitzicht. dus top plaats
alles aanwezig wat een camper nodig heeft. super vriendelijke uitbater. mooie rustige omgeving in de natuur. op onze reis noorwegen zweden één van de beste plaatsen. veel gaan zeggen wij staan altijd vrij. wij doen dat ook maar soms toch is goed douchen doet ook deugt en zeker aan de democratische prijs van deze plaats.
top plek. 250 zweedse kronen voor staanplaats met elek.douche.wc. middag warme lunch voor 2 personen met water soep en koffie 23 euro .daar kan je bij ons niet voor eten en drinken met 2. heel vriendelijk en mooie brede plaatsen. dus top locatie
heel toffe plaats. de avontuurlijke trollenwandeling is voor kinderen en ook volwassenen een aanrader. 3.5km maar toch wel pittig.
weg afgesloten tijdelijk 7/5/2006
eenvoudig maar proper. alles aanwezig. wij betaalden 250 kronen voor 2 pers. en elektr.
Februari 2026
gezellig cafeetje met de lekkerste biertjes, mooie proper sanitaire, goed gewandeld, vriendelijke mensen.
zijn hier met lang weekend 11/11 verbleven. top mensen. had wat te weinig dagen gereserveerd maar met overleg en drukte toch oplossing gevonden. ook prima vervoer naar jagersfeesten in bouillon. bedankt voor de mooie dagen bij jullie
nog maar paar uur hier en nu al top. onze verwelkoming na lange vermoeiende rit was direkt vergeten met een kop koffie en plezante babbel. morge de andreas schotel wandelroute doen. moet je maar is opzoeken. mooie wandeling met beelden van de kunstenaar himself