@opdebrug
zoals een camperplaats moet zijn.
fijne plek om te staan. vriendelijk personeel aan de receptie. toilet gebouw prima in orde. dicht bij dorp. aan fietsroute. top.
heerlijke plek aan de vecht, mooie ruime velden en goed sanitair. vriendelijk te woord gestaan aan receptie.
Sitecode: 20231
hele fijne goed verzorgde camping. gastvrije eigenaar. prachtig gelegen. wandelen direct vanaf de camping. schoon sanitair.
eenvoudige camping met een eenvoudig sanitair, dat wel goed schoongemaakt wordt. weinig schaduw aan de zeezijde en de plekken zijn klein vriendelijk geholpen aan de receptie.. in het restaurant kun je heel goed eten. een prima minmarket op loopafstand. ook kun je via het strand naar vieste looen of via boulevard. heerlijk strand met voldoende plek.
Sitecode: 20516
ruime plekken, zelf uitzoeken, voldoende schaduw, vriendelijk geholpen aan receptie. ligt direct aan het meer. verder beetje rommelig, en oud sanitair. ze proberen wel schoon te maken maar als het zo oud is lukt het niet meer om het fris te krijgen.
een vrij nieuwe camperplek, dus daarom de bomen nog niet volgroeid, maar verder een hele fijne plek om een paar dagen te verblijven. heerlijk rusitig ‘s avonds en ‘s nachts en overdag de gezelligheid van het zwembad. alles keurig onderhouden en supervriendelijke eigenaar en personeel. de plekken zijn erg ruim. Aanrader
leuke overnachtingsek tussen de wij ranken. super lekker gegeten in het restaurant. verder geen voorzieningen
Mooi gelegen camping, vriendelijke ontvangst en alles mbt corona goed geregeld. Net sanitair. En mooie veldjes.
Sitecode: 42050
Mooie camperplaats met goede voorzieningen. Gelegen in mooie boomgaard . Super sanitair. 2 klompenpaden beginnen gelijk vanaf de wellinghoeve en ook het fietknopennetwerk loopt langs.
Prachtige camping met schitterende uitzichten, o.a op cres en richting Rabac. Mooi toiletgebouw. Rustig. Leuk hondensttrandje. Vriendelijke ontvangst bij receptie. Aanrader.
Prima camping, goed verzorgd en zeer vriendelijk personeel. Je wandelt zo het dorpje in en naar het strand.
Prima voor overnachting. Stond helemaal vil en dan sta je redelijk dicht op elkaar. Wel mooi aan de Main gelegen en je kunt er heerlijk even wandelen
Vriendelijke eigenaren, behulpzaam. prachtige omgeving. Voor kort verblijf prima. Wij vinden de plek wel erg kaal zo direct aan het bouwland, dus dan ook snel wind. Maar het uitzicht is mooi. Wel redelijk aan de prijs.!
Sitecode: 19279
Prachtige ruime plek op een mooi gelegen camping. Direct wandelen vanaf de camping en het eerste fietsknooppunt ook dichtbij. Vriendelijk ontvangen. Faciliteiten ivm corona gesloten.