@opgemak
- 2016
Alles is al gezegd in de vorige reviews. Het is een 5 sterren camperpark. Je mag hier langer staan. Erg comfortabel ingericht is voor campers. Sanitairgebouw is luxueus,van alle gemakken voorzien. Klein restaurantje is goed verzorgd. Bij de ingang op het receptiekantoor staat in verschillende talen aangegeven hoe de gang van zaken is, als de eigenaar op dat moment afwezig is. We hebben heel wat camperplaatsen gehad, maar deze hoort in de top 10.
Helaas is het verboden voor campers. Staat met verbodsbord aangegeven. De parking verderop , onder de brug door, mag wel, maar staat vol met krappe plaatsen. Niet echt geschikt voor campers.
Vriendelijke ontvangst. Je voelde je gelijk welkom. Je kreeg een kleine rondleiding. Wij waren in het naseizoen, veel rust en ruimte. Prachtige sterrenhemel. Sanitaire voorzieningen e.d. voor ons voldoende ( wij waren met camper). Wij hebben twee dagen volop kunnen fietsen in een prachtige omgeving met leuke stadjes. Als je van geo-caching houdt, in omgeving van Møbeltønder en Tønder barst het ervan. Jan & Marjan
wel toiletafvoer, maar niet naast de grijswater afvoer en water tappen. iets verder zie je de put voor toiletafvoer.