@ottoton

Betrouwbare reviewer

Partners

Een locatie beoordeeldβ€”6 maanden geleden

Top πŸ‘ En dat voor €15.

Een locatie beoordeeldβ€”8 maanden geleden

geschikt voor caravans, die mogen op de camping staan . Campers moeten op een plaats aan de weg, waar constant auto’s en grote trackers langs racen. Het toilet gebouw is nog niet klaar. En dat voor € 25,96 te duur.

Een locatie beoordeeldβ€”10 maanden geleden

Pracht plek. Alles aanwezig. heerlijk rustig en uitzicht op het vis meertje.πŸ‘πŸ˜ƒ

gesloten

Een locatie beoordeeldβ€”10 maanden geleden

prima camping aan de Lot rivier. Alles is er. Vriendelijke ontvangst. Maar als camperaar wordt je ergens achter op de camping in een hoek geplaatst. Waar je heel ver van het sanitair af zit. Jammer.

Een locatie beoordeeldβ€”11 maanden geleden

sanitaire is een vieze ouwe zooi.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 1 jaar geleden

geweldige camping. We komen hier al jaren. Vlakbij het prachtige strand. Alle voorzieningen zijn top. Mooie omgeving om te fietsen. super.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

Niks gratis en maaltijd verplicht. Wij hebben gegeten en bij de rekening kwam nog even €19 bij voor de stelplatz. Dus toch nog duur voor wat het bied.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

Beetje rommelig, aardige beheerder. 5 km. van de Slowaakse grens. En niet van de Tjechise grens.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

Waardeloos. 0 sterren. En niet te vinden.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

geweldige plek. gezellig dorp. Prachtige fiets mogelijkheden. Top.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

Op een openbare parkeerplaats die gratis is voor auto's, maar met je camper betaal je €16,80.Dan heb je niks. Voor stroom moet je eerst een havenkaart van €5,50 aanschaffen en dan heb je 4 uur stroom. Dan moet de kaart opgeladen worden met €2 of €5. En dat is nog niet genoeg tot 8 uur 's morgens. Toilet en douche moet je nog extra betalen. Veel te dure plek. Wel dicht bij centrum.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

top plek. Voor ons de 2 de keer. Rust en ruimte. Alles tip top voor elkaar. Een van de betere plekken van Nederland.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

Leuke camping. Alles is er. Aardige Engelse beheerders. Met restaurant en bar. Top.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

leuke simpele plek bij een boer . heerlijk rustig, alles wat je nodig hebt is er. Wij stonden alleen. Rust.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

Mooie camping. Prachtig lux sanitair. En schoon. Aardig personeel. De mooiste camping van heel Corsica en Sardinie. Wij betaalden eind april voor en comfort plaats €24,50. Top.

Voorgoed gesloten

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

€35 is wel erg veel voor wat je krijgt. Een rommeltje.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

Dit mag je geen camping meer noemen. Het enige wat goed werkte was de WiFi. Verder een verwaarloosde zooi.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

Met acsi € 36,60. € 27 actitarief +€ 4,80 pp. Belastingen.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

Zag er niet uit. Slecht toegankelijk. We zijn door gereden.

Wij waren op 20 april. Maar gesloten. πŸ€”πŸ™ƒ

Wij waren hier 15 april met actie. prima

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

deze camping is geen camping meer . Alleen nog verhuur. Ze verwijzen naar camping Dolce Vita. 15 april al open en ook actie tarief. prima €20.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 2 jaar geleden

Geweldig

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Geen vriendelijke ontvangst. Moest contant betalen, dat verwacht je niet op zo, 'n grote camping. I. p. v. € 28 was het €33. En ver van dat heerlijke strandje. Ik voel me belazerd.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

prima camping naar Ierse maatstaven ,maar kost nu wel even €33 . wel gratis WiFi en stroom maar geen douche.

Sitecode: 22091

Volgens het actief boek €19. Ik moest actief tarief €22 en nog eens €3,50 extra, omdat de energie zo duur geworden was. Hier klopt dus niks van.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Leuke rommelige camping. 2 koude douches, 1 wastafel en viese toiletten zonder bril en papier. Veel te weinig voor zoveel mensen.

Sitecode: 2086

Leuke kleine municipal midden in het dorp. Lekker rustig. €14,24 per nacht. Alles aanwezig. Sanitair ouderwets maar schoon en functioneerde goed.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Prima camping, maar geen acti prijs en heel slecht te vinden.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 3 jaar geleden

een verademing na die vreselijke overvolle campings en camperplaatsen in Ost-Friesland met heel veel vaste plaatsen. Vriendelijke ontvangst en alles is gratis . prima.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 3 jaar geleden

Mooie plek. Elke druppel water moet betaald. Er is totaal geen uitleg hoe alles werkt. Zoek het zelf maar uit. 1 keer maar nooit weer.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 3 jaar geleden

Een rommeltje. Het sanitair aan de overkant van een drukke weg. Waardeloos.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 3 jaar geleden

Waardeloos. Dit jaar niet open. Schrappen uit de app.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 3 jaar geleden

Het eerste wat de man zei het kost Nkr. 420. Weer veel te duur.

Sitecode: 12092

Waardeloos. Gesloten. Uit de app. verwijderen.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 3 jaar geleden

3 Amp. Is veel te weinig. Niet meer van deze tijd. €17 is veel te duur.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 3 jaar geleden

prima camping , alleen de prijs viel weer tegen bij het afrekenen geen €20 maar €25 per nacht. komt veel vaker voor dat de prijzen in de app niet kloppen. Dus eerst de camping bellen wat de prijs is, dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 3 jaar geleden

meneer Winor moet niet zeuren . €17,50 is een hele nette prijs en alles is inclusief. Succes met de nieuwe camperplaats. Betsy

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

We kwamen hier met het idee we staan aan het meer. Inderdaad, maar geen water te zien, alleen maar riet. Geen€12,50 maar €32,50.dan moet je voor een douche van 3,5 minuten ook nog een euro betalen en voor de WiFi ook nog betalen. Mooie camping maar veel te duur. Nkc verander dit maar snel in de app. πŸ€”

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

Eerst tot 14.30 uur wachten tot ze uitgeslapen zijn, dan wijzen ze een plaats aan die al bezet is en tenslotte een prijs van €26. Te duur.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 4 jaar geleden

Op vrijdagavond komen de Franse weekend mensen en dan is het veel lawaai, van schreeuwende kinderen. Ook lawaai van komende en gaande overvliegende vliegtuigen van vliegveld Parijs-Beauvais. De volgende dag weer vertrokken.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 4 jaar geleden

Prachtige kleine camping. Perfect sanitair, super schoon. Aardige eigenaar. Het bezoeken waard. πŸ‘

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 4 jaar geleden

Vanaf de N18 geen toegang. We zijn door gereden. Jammer. Misschien kunt U dit iets duidelijker aangeven.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 4 jaar geleden

Eerst van 13.00 uur tot 15.00 uur voor depoort moeten wachten na een lange rit, toen bleek bij het aanmelden dat het geen acti camping meer was en dat ik €25 moest betalen. Dit gebeurd vaker als je de nkc app volgt. De prijzen die nkc aangeven kloppen heel vaak niet. We zijn doorgeren en hebben een leuke cp gevonden voor €13 met alles er op en eraan. Doe hier iets mee nkc. BoTo

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 5 jaar geleden

Sitecode: 91914

Hele mooie camping en mooie plaatsen.Heel geschikt voor beginnende kampeerders.Er wordt nl. overal aangegeven hoe alles moet. BeTon

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 5 jaar geleden

leuke plek. En daar is ook alles mee gezegd. veel te duur voor hetgeen wat geboden wordt. 1 Gore douche uit het jaar 0 en 1 Gore wc. En dat voor 20€.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 5 jaar geleden

Fijne rustige camping vlakbij leuk plaatsje Arcen aan de Maas. Heerlijk fietsen . Top.

Processierups en te duur

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 6 jaar geleden

Prima ruime camping. Goede voorzieningen . Heerlijk rustig. Gelukkig geen honden, die horen volgens mij ook niet op een camping. 12-09-2019 BeTon

Sitecode: 20770

Schrap deze camping maar van de app. Gesloten

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 7 jaar geleden

Mooie camping.prima sanitair en schoon

Sitecode: 20804

Mooie camping direct aan zee. Alles is net nieuw. Prima.

Sitecode: 20936

Prima terrassen camping met uitzicht op zee. Schoon en goed sanitair. Alleen er is niets te beleven. Restaurant is prima. We hebben in Marokko nog niet zo lekker gegeten

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 8 jaar geleden

Wij kwamen om 1.30uur aan ,maar moesten tot 4uur buiten op de parkeerplaats wachten tot mevr.weer op de receptie zat. Klant onvriendelijk,want je kunt natuurlijk verwachten dat er in de loop van de middag nieuwe gasten komen. Maar wel voor 11uur vertrekken anders komt er nog eens €4 bij. Camping is te duur €22. in het voorseizoen.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 8 jaar geleden

Hier de 26ste mei aangekomen. Maar het actief tarief van €16 gold toevallig niet. €35 per nacht vonden wel een heel groot verschil. 1juni weer actief tarief. We zijn snel verder gegaan.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 8 jaar geleden

prima camping . keurig toilet gebouw. Alleen de prijs is geen €16 maar €19 .

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 8 jaar geleden

Het is niet verstandig de TomTom te volgen, dat weggetje is met een camper of auto met caravan niet te doen. Dit moeten ze bij het begin van die weg duidelijk aangeven dat je een andere weg moet volgen. Verder heerlijke camping en lekker rustig

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 8 jaar geleden

heel primitief, geen voorzieningen. Wel internet. 1 stopcontact voor de hele camperplaats, daar waren we met 3 campers op aangesloten. Meer stroompunten zijn er niet. Hoe ze hier 80 campers willen plaatsen snap ik niet. En dat voor 12euro . Er zijn betere campings aan het meer voor maar 10€. Geen aanrader.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 8 jaar geleden

mooie camping aan zee. gratis ligstoelen aan het strand. prima sanitair. In september €15 euro betaalt