@oudehymer89
- 2023
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
op dit moment zijn de 4 camperplekken bezet met hekwerk etc ivm werkzaamheden. De plek en de plaats zelf zien er prima uit. Er is wel een gewone parkeerplaats, maar denk niet dat je hier mag overnachten
Mooie plek. we stonden hier 3 dagen. De stad is te fietsen, helemaal als je gebruik maakt van de fiets veerpont. Er zijn geen voorzieningen. Zelfs geen prullenbak. Het kan aan het eind vd middag druk zijn. Mensen overnachten als ze de volgende dag met de ferry meegaan.
geen camperplek. Wel voor dagrecreatie. Mooi meer met steiger, bbq plek, diverse picknicktafels.
Ruim opgezette camperplaats. Naast een voetbalveld. In het weekend en de avond staat het vol met auto's ivm de voetbal. Verder geen last van.
Sitecode: 72089
Geen camperplaats meer. We hebben hier wel 1 nachtje op de gewone parkeerplaats gestaan met nog een camper. Maar het mag officieel niet. Het is wel een geweldige plek om te wandelen, fietsen en te zwemmen.
Super plek. Stroom. Toilet (openbaar). Historisch stadje. Je hoort wel de auto's doordat er een keienweg is gemaakt. wij vonden dat niet hinderlijk.
Plek voor 7 campers. Voor 4 maar stroom. Met munten betalen (0,50, 1 of 2 €). Plaatsje zelf heeft niet veel te bieden. Naast de camperplek is er een nu een poppentheater. Dit geeft wat geluiden van kinderen. De weg naast de camperplek is wel wat aanwezig. Volgens mij wel erg gewild, want de campers komen blijven komen tot in de nacht aan toe ;-)
redelijke plek voor doorreis overnachting. wel veel lawaai tot laat. prachtig uitzicht over druivenranken.
Leuke plek, maar heel krap. wij pastten net met onze kleine oude Hymer van 5,5 meter. Dichtbij de stad en naast park.
Wel een redelijke plek om te staan. Ligt op loopafstand vh centrum en naast busstation. De plek wordt niet goed bijgehouden. Veel onkruid. Vuil water lozen, schoon water vullen, toilet ledigen allen aanwezig