@ouwerkerk64
- 2022
Camping met verharde plekken met prachtig uitzicht op zee. Zeer mooie route van ruim 20 km naar de camping toe. Single road. In juli en augustus aan te bevelen om te reserveren. Kan alleen online. Sanitair prima. Op 2 minuten lopen een pub voor avondeten en op de camping kleine winkel. Wij betaalden ongeveer €42,- per nacht met 2 personen en stroom.
Een camping waar jezelf je plek mag uitzoeken. Om 15.00 uur staat de camping zo goed als vol en tot 21.00 uur blijven er gasten komen. Als je vroeg komt heb je een mooie plek met uitzicht over het water. Weliswaar luifel aan luifel. Wij betaalde €30 voor 2 personen. Stroom wordt niet in rekening gebracht, echter de stroomplekken zijn zeer beperkt. Einde van de dag zijn de toiletten vies. Prima uitvalsbasis om de mooie omgeving te verkennen.
Eenvoudige camping. Zeer vriendelijke ontvangst door eigenaresse. Groot grasveld waar je zelf een plek kan uitzoeken. Ook zijn er een paar verharde plekken. Geen stroom aanwezig. Sanitair schoon maar eenvoudig. Prima plek voor op doorreis. Wij betaalde £20,- voor twee personen. Je kan pinnen.
Prachtige camping. Zeer schone toiletvoorzieningen (nieuw). Hartelijke ontvangst. Verharde en grasplaatsen. Een aanrader!
Sfeerloze, rommelige camping. Plaatsen met verharde ondergrond. Vriendelijke ontvangst en schone voorzieningen. De prijs is echter veel te hoog. Wij betaalden €93,- voor twee nachten zonder stroom met twee personen. De website geeft aan dat je minimaal twee nachten moet boeken. Je kan er ook één nacht staan als je van tevoren niet reserveert. Prima uitvalbasis naar Rhosili bay.
Vriendelijke ontvangst. Zeer verzorgde plekken met verharde staanplaatsen. Goede plek voor een eerste overnachting in Wales. Laat je niet afleiden door de weg er naar toe. Deze is wat rommelig. Camping heeft uitstekende WiFi mocht je dat willen.
Camping met voornamelijk ‘vaste’ bewoners. Vriendelijke ontvangst door eigenaar. Sanitair schoon. Een plek voor als je op doorreis bent… niet meer dan dat… ik zou het hier niet idyllisch noemen.
Sitecode: 81948
Hele rustige camping. Aardige ontvangst door de eigenaar. Prima plaatsen voor (kleine) campers of camperbussen met schaduw. Sanitair wat gedateerd, maar schoon. Prima plek om tot rust te komen of voor als je op doorreis bent. Overal stroom, WIFI en drinkwater. Restaurant geopend op do t/m zo. Betaling contant of per card.
Vriendelijke ontvangst door eigenaar. We konden kiezen uit een aantal vrije plaatsen. Naast vrije plaatsen ook een aantal vaste plaatsen. 1 nacht gebleven. Nette douches en toiletten. Klein winkeltje met eigen pizzeria aanwezig. Uitzicht op de Mont Blanc! Prima camping als uitvalsbasis om te gaan wandelen of als tussenstop richting het Zuiden.
Leuke camping aan de rand van het bos. Zeer vriendelijke ontvangst! Wordt gerund door 4 Nederlanders die hun baan op hebben gezegd en een nieuw avontuur zijn gestart. Je mag zelf bepalen waar je wilt gaan staan met je camper of caravan. Ruime plaatsen. Sanitair schoon. Leuke bar bij de receptie. Prima uitvalbasis om te gaan wandelen. Heel relaxed allemaal. (heb je een joekel van een camper kan je beter doorrijden..)