@ovewa
We zijn nog nooit op zo'n camping geweest, zo schoon en netjes. Het personeel, met name Jean, is ontzettend behulpzaam en aardig. Een heerlijk warm zwembad, vlakbij een Aldi en restaurants. Kortom, een dikke 10!
De genoemde faciliteiten zijn niet beschikbaar. Het restaurant serveert alleen drankjes. Zou niet in Campercontact moeten worden opgenomen. Nee, nee.
De beste wifi in Spanje, en een goede plek om te overnachten
Sitecode: 19539
Trevlig liten camping med Theresa som alltid hade ett leende på läpparna.Rent o snyggt .Enda nackdelen var den trafikerade vägen, men vi återkommer gärna
En av de trevligaste campingar vi varit vid.Supertrevliga Paco, hjälpsamma till tusen.Härliga o varma duschar, rena toaletter.Stora platser, inget att klaga på .Dit återvänder vi gärna.Nära resturanger o havet inpå.❤️
Klart bästa campingen vi varit på i Portugal, huur bh tvätt o tork .Underbar ägare, kommer gärna tillbaka
Trivsamt tycker vi, beha bar met fantastisk personal.Meny för 8 E, beha priser på allt.Finns allt man behöver, promenadavstånd till stan o lidl nära.De flesta är svenskar, undrar varför.Detta är 3 veckor som vi stått här.Enda negativa är elen, lite dyr 5E.Enkelt här endera gillar man eller inte.Ewa o Owe
Stannade en natt blev glatt överaskade, liten trevlig camping .Allt man behöver voor 12 e, liten bar i mitten
Moeilijk om erin te komen, bel om hulp te krijgen. Smalle en bochtige weg, vonden we niet erg. Er was water.
Bra läge, hjälpsam personal.Rena o fina toaletter, kan rekommenderas
Schoon in toiletten en douches, geweldige gastheer Antonio. Komen graag terug.