@p-van-staaveren
- 2009
2023
super schone plek. Eigenaren zijn zelf camperaars en dat is te merken. Alles netjes, je kan alles legen en vullen en is handig ingericht. Betalen cash of met PayPal. electriciteit met euro munten.
een heerlijke plek om met de honden te wandelen of rustig met ze te zitten onder het genot van zelf gebakken lekkers. in de late hefst en winter ook mogelijk om met slede mee te gaan. winkeltje met allerlei lekkers. ze hebben plek voor 1 of 2 campers en ook een hutje. Aardige eigenaren. ben je met kinderen dan is het leuk om te schilderen met de honden.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

heerlijk zwemmen. zand strand. met steile helling lopend te bereiken. water niet diep (tot je middel) wc met pin te betalen 10 NOK. Rustige camping
duur (vandaar lagere rating). maar verder goed , schoon en mooie plek. reserveren en betalen (creditcard) via website
Dit is met stip de meest verzorgden camping die wij bezocht hebben in ZH dit jaar in een woord fantastisch. Els en Pieter van Staaveren . Hoef je niet over na te denken om naar toe te gaan.
2021
Gewoon goed ,een 9 van ons . Pieter & Els van Staaveren