@paddy1705
Lid van Campercontact sinds 2020
- Karmann Mobil Ontario
- Alkoof
Locatie niet correct! Plaats is op de kruising B427 / L490 richting Vorderweidenthal N 49.118975 E 7.865773

Ondertussen is er een kraan en verwijdering faciliteit. Als er geen elektriciteit nodig is, kun je daar heel goed staan. Zo nu en dan toetert een trein op een spoorwegovergang in de buurt.
Geweldige plek en rustig. Positie is eerder N 45 ° 53'59 "E 15 ° 35'32" (ons navigatiesysteem misleidde ons met de andere informatie vanwege eenrichtingsverkeer). In de plaats uitstekend restaurant met "star" kok, Jeunes Restaurateurs d'Europe, Osteria Debeluh.
Kan Bikebert akkoord gaan. Ook is het eten proma. Aftrek alleen omdat er geen verwijdering is.
Personeel erg behulpzaam. 3 € kosten voor V / E, vanaf 40 € diesel gratis. (Liter prijs diesel verrassend goedkoop)
Gedefinieerd Womo-gebied (18 zitplaatsen) op gemengd parkeren. Barrière systeem en voeding (per pitch) geïnstalleerd maar nog niet in werking. V / E mogelijk (wateraansluiting zonder draad!). Heerlijk en rustig gelegen aan de andere kant van de rivier de Benasque. Plaats met restaurants, winkels en bakkers op voetgangersbrug direct bereikbaar. Nog steeds gratis.
Let op: de politie arriveert 's morgens en dood alle Womos die' s nachts over de baai staan of met wiggen! Anders rustig en op loopafstand 15min naar het centrum.
Zeer mooie operator familie. Zeer goed onderhouden complex aan de waterkant. Appartement te huur. V / E mogelijk. Prijs 08'2017 campers, 3 personen (incl. Douche + elektriciteit) € 15 (toegang tevoren! De brug over 2 km onverharde weg)