@paoloneconildaily
- Alleengaand
- 2019
- Iveco Daily Altro
- 2009
Bestaat niet, moet worden verwijderd!
Er zijn gratis afgebakende parkeerterreinen, zelfs voor meerdere dagen, apart van auto's. Bij de camperplaats is een fontein om te vullen met water. Vuilnisbakken en geen andere diensten. U betaalt alleen de toegang tot de straat en alleen in de zomer.
alles werkt en gratis!
er zijn geen afvoeren, er is alleen water maar met een knop.
onbestaande !!!!
Uitstekend en goed werkend! Verduidelijking, hoewel het in de richting van de snelweg is, het is niet nodig om op te rijden, maar er is een afrit vóór de tolpoort van de snelweg.
uitstekend gebied met C / S die heel goed werken, de cockpit wassen, gratis drink- en niet-drinkwater. Parkeren is ook open en gratis voor diensten
de aanduidingen kloppen niet, als er staat om in een kleine weg rechtsaf te slaan, ga dan 100 meter verder en dan is er aan de rechterkant een aanduiding voor het parkeren van auto's en touringcars, blijf de parkeerlimiet volgen en daar is de camperplaats. Indien vol, zijn er extra ruimtes op een nabijgelegen plein
Het is echt verouderd, je krijgt er 20m verlenging in kapotte elektrische panelen. Blijf een beetje stil met weinig geluid alleen op de gebieden daarboven, anders storen de weg en de trein te veel. Uitstekend geschikt voor verbindingen met de stad. Goed laden en lossen, alleen richten met drinkwater ... als je je slang gebruikt ... In de zomer zou ik het vermijden.
gesloten tot 20 januari
Zeer rustige omgeving dicht bij het dorp, geen voorzieningen, maar wel verlicht.
Helaas is het gebied na de aardverschuiving met een derde verkleind (zie afbeeldingen). Parkeren is ook toegestaan op de nu uitgebreide oprijlaan. Toegang tot het strand is nu moeilijk. Een paar vissers 's nachts, anders in deze rustige periode, geen politiecontroles.
Uitstekend punt voor laden en lossen, toiletten openen zelfs in het laagseizoen, laden en lossen is aan de onderkant van de afdaling nauwelijks zichtbaar maar met brede toegang, dichtbij de fontein. De vuilnisbakken zijn met de gedifferentieerde buiten het hek. Ik geloof NIET dat parkeren verboden is. Het verbodsteken staat alleen op het gecementeerde speelterrein.
De parkeerplaats is gerenoveerd en ligt op hellend grind, badkamers zijn gesloten in het laagseizoen, zoals gewoonlijk is er geen mogelijkheid om water te laden.Andere kleinere parkeerplaatsen in zuidelijke richting naar Vila Nova, de aansluitende onverharde weg is zandig , alleen geschikt voor 4x4, gemaakt zonder moeite maar onmogelijk met normale campers. Begin goed maar ga dan naar het duin, PAS OP!
FANTASTISCH !!! Gratis stop in de winter, neem je afval weg, aan het einde van de weg vind je de aparte
In de winter is de halte gratis, FANTASTISCHE plek! U kunt ook probleemloos parkeren op de resterende onverharde weg. Volle bakken, haal het vuil weg dat bij de uitgang van de weg het gedifferentieerde is
erg mooi en georganiseerd gebied met zeer grote plaatsen, helaas bezet door "Nederlandse hippies" die zich permanent hebben gevestigd en met extreme onbeschoftheid sturen ze je weg terwijl er de mogelijkheid is om zich tussen hun kampeerders in te voegen met voldoende ruimte voor zowel stoelen als tafels en veranda's. We hopen dat een administratie die zo aandachtig is voor campers kan oplossen. OK ik service
Sitecode: 20776
Eenvoudig en gemakkelijk te vinden, inclusief elektriciteit betaal je 10 euro en de mogelijkheid om zowel de boot als de apotheek te downloaden. Water is belast met 50 cent. , zeer langzaam laden en gecompliceerd vanwege gebrek aan instructies. Een beetje luidruchtig in de buurt van de weg en de plaatsen zijn allemaal glooiend.
:( grote teleurstelling, meerdere keren gebeld via de telefoon (indien nodig) en het nummer om contact met mij op te nemen. Op hun website gecontroleerd dat ze open waren, ging ik naar hen toe en vond ze gesloten. Ik denk dat het gebruikelijk is om niet te proberen de beschikbaarheidsinformatie bij te werken.
zeer nette camping, goede CS, gratis maar zeer onstabiele wifi.
Goedkoop servicestation. Toegang tot de grill is smal en tussen muren met uitstekend deel, LET OP !. De manager stemt niet in met het lossen van de nauticals op het net, maar met een goede volledige lading wordt hij meegaand. Voor chemici is er een speciale "gootsteen" die zeer stinkt ... snelle waterbelasting. De locatie van dit gebied ligt in een industriële activiteitszone.