@papatango-47
- Alleengaand
- 1980
- Bürstner Lyseo Time I 734
- 2018
Ik weet niet zeker of dit nog steeds als een RV-gebied wordt beschouwd. Geen toestemming en ook geen verbod dan ??? We verbleven 2 nachten zonder politie. papatango
Vandaag 2 juni 2022 BESTAAT dit gebied NIET MEER. papatango 47
de eerder gemaakte beschrijvingen zijn goed, maar de hier aangekondigde prijzen zijn die voor 2020. 1 september tot 30 september is 20 €.
Alles komt bijna overeen, want elektriciteit moet worden betaald met tokens die moeten worden gekocht bij verschillende handelaren in het dorp. papatango47
let op: Borne Flot Bleu. Water betalen met jetons. Gratis grijswater legen en cassette
No-go area van 22.00 uur tot 07.00 uur. Geen service. Vluchten. papatango47.
Op basis van GPS-coördinaten. dit gebied bestaat niet op de aangegeven locatie.
Let op, de prijs is niet € 7,00 maar € 10,00.
geen goed plan. we kopen tokens maar NIETS WERKT. Geen water geen elektriciteit. Wegrennen
Dit is geen gebied maar een parkeerplaats in de stad. Mijn mening: ga je gang. papatango 47
Deze dag. dit gebied BESTAAT NIET MEER. Camperbestuurder 66
Schitterende camperplaats. Enige nadeel ... de prijs. Inderdaad op de toepassingen is 5 €, maar als je wilt betalen is 10 €, omdat 2,50 € water + 2,50 van elektriciteit is INISSOCIABLE van de betaling die we nodig hebben. Water of elektriciteit of niet. Schaamte. je moet de ECHTE prijs weergeven.
Niet-gereserveerde staanplaatsen. Parkeren tussen auto's. Elektrische aansluiting en wateraansluiting HS. VLUCHTEN.
VERWIJDEREN. Dit gebied BESTAAT NIET.
hier zijn de coördinaten van de ecxates Nr. 48 ° 30, 36.53 " W 4 ° 4, 32.85 "
de weergegeven coördinaten zijn onjuist. je moet lezen: N 47 ° 45'59 '' W 3 ° 31 '32' '
Tot op heden bestaat het gebied niet
Juiste camping. Voor buitenlanders die geen Duits spreken en begrijpen, GEEN informatie in het Engels. De receptie is zeer gemiddeld. Een douche nemen kost 5 € voor 5 minuten. Een echte SCAM. Motorrijders gaan jouw kant op tenzij je wilt worden opgelicht .... 😩😩😩
Aangekomen in dit gebied van CC, ga 200 meter om naar Cityherbege tokens voor Sani Station te gaan: 1 token voor schoon water (€ 1,50), 1 token voor grijs water (€ 1,50). neem ook bij de receptie de parkeerplaats voor 1 nacht (15 €) + 4 € voor elektriciteit. Ik geef toe dat het vrij ingewikkeld is, anders is het TOP om Dresden te bezoeken. Veel plaatsen voor campers, ongeacht de lengte. Papatang
Een mooie omgeving. Zijn hier op 10 september. Toilet vrij schoon. Busstation 46 op 100m. 15 minuten om naar het centrum te gaan. Busstation. Leuke stad om te bezoeken. Wat een goede herinneringen. Papatango 47
onjuiste GPS-coördinaten. N: 45 ° 2 '43 .23 "E: 3 ° 53 '43.54"
Prachtige camperplaats. Komt overeen met de verschillende opmerkingen maar te ver van het stadscentrum om te lopen. anders PERFECT. Mis het niet.
Mooie camperplaats in een prachtig dorp. De omweg waard.
aire ne correspond plus aux définitions décrites. plus d'électricité. plus d'eau. aire sans AUCUN SERVICE. Pour le calme et le repos aucun problème.
uitstekende camping. 4 sterren gerechtvaardigd. Prachtige zwembaden. ruime plaatsen. Vriendelijk personeel. Mis het niet.