@parkenhide
- 2016
2022
Prima camping, maar wij moesten duidelijk meer betalen dan het bedrag dat in de camperapp genoemd wordt. Voor twee personen, met een VW kampeerbusje, zonder stroom betaalden we €28,55 in plaats van de genoemde €19,50
Heerlijke camping. Alle goede dingen uit de voorgaande reviews kloppen. Erg gastvrij, prachtige omgeving. onze geplande twee dagen werden er vier. We waren met vier equipes met totaal vijf personen. Kindvriendelijk, veilige speeltoestellen.
Perfecte nieuwe camperplaats. schitterend uitzicht. alle voorzieningen. stroom en water, betaald. Afvoer grijs water en legen van toilet gratis. Zojuist gearriveerd met 3 equipes. vanmiddag het stadje verkennen.
2021
Vandaag gehoopt er te kunnen kamperen, maar jammer, de camping is opgeheven. Prachtig terrein met grote boerderij, maar alles gesloten en vervallen. graag schrappen uit de App.
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
navraag bij de VVV leerde dat de review van mijn voorganger helemaal klopt. parkeren mag wel, maar overnachten niet.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Een grote camping met vergane glorie, aan een meertje met veel vogels en waterplanten. Wij, 3 equipes, waren hier midden augustus op doorreis. Veel lege plaatsen., Voor passanten een ruim veld tussen bomen. Hartelijk verwelkomd bij het restaurantje. Prijzen niet meer van deze tijd. Kampeerbusje met 1 persoon en electra voor €10,50 Sanitair gedateerd maar schoon. Prima voor een of twee dagen. Aan
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
zag er goed uit maar was op 26 oktober al in de 'winterstand' gesloten dus.
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
waren hier eind oktober. inderdaad alleen via de coordinaten te vinden. prima plek voor ėėn nacht.betaalden 10 zloty parkeergeld. toiletten en douches tegen vrije bijdrage, gaan om 20.00 uur dicht. vlak tegenover de pelgrimskerk. eind oktober plenty plaatsen maar in de zomer veel drukte te verwachten.