@pascalcampingcar38
Hallo, vrij middelmatig... Geen leven. Een bejaardentehuis. En de omgeving van het strand is behoorlijk vies. Deze plek is niet bevredigend. De bar en het restaurant zijn erg duur, zelfs buiten het seizoen. Ik raad het absoluut niet aan... Fijne dag verder.
Hallo. Ik vind deze buurt leuk vanwege de nabijheid van de winkels. De bus rijdt langs naar het centrum van Jeres. Uitstekend... rustig. Water- en afvoervoorzieningen. Onberispelijke... elektriciteit. Douche op de eerste 5 minuten... gratis toegang tot het toilet... het doet wat het moet doen.
Hallo. We verbleven er 2 dagen. Uitstekend. Je moet van vegetarisch houden om met de gemeenschap te eten. Persoonlijk vind ik het niet lekker, maar dat is mijn mening. Verder is het geweldig. ...rustig. Zwembad. Droog toilet. Douche met vers water, maar niet koud. Uitzonderlijke mensen. Erg aardig. Attent... Qua taal spreken ze Spaans, Duits, Nederlands. En misschien nog meer... Kleine winkel ter plaatse. Een bezoekje waard
Camperplaats Faro Montenegro schoon. Aangenaam. Bus 16 na de voetgangersbrug naar Faro of Praia de Faro. Controleer de halte goed.
Hallo, we hebben er één nacht verbleven. Het is er rustig. We hebben de voorzieningen (douche, wasmachine, enz.) niet gebruikt. Ze zijn te duur. Er is een dorp in de buurt.
uitzonderlijk. zeldzaam. dank aan de gemeente borba voor deze installatie. stad om te bezoeken..verschillende leuke restaurants.
Ik hou van dit soort dorpen. Perfecte locatie. Met alle voorzieningen. Bezoek aan het kasteel op de top. De bewoners zijn, zoals in veel dorpen, supervriendelijk. Ik vind het fijn. Rustig.
Hallo, persoonlijk. Het is waardeloos. Het is niet geweldig. Een parkeerplaats.
Hallo. Erg aangenaam. Rustig. Zeer vriendelijke lokale bevolking. Moet een beetje schoongemaakt worden. Glassplinters. Papieren en andere spullen op het terrein... Voor toegang en de sleutel 🔑 Voor elektriciteit etc... Vraag het aan de Ropero-bar. Onderaan het terrein, naast Place Felip XI. Prachtig uitzicht op het platteland. Fijne dag verder...
Hallo. Voor mij is het nogal meh... Niet geweldig. Voor één nachtje. Oké.