@patchesbc
Lid van Campercontact sinds 2020
Over het algemeen een goede plek om te parkeren, hoewel geen voorzieningen behalve water. Op een zaterdagavond werden we echter nog steeds gestoord door lokale jongeren in een auto met luide muziek. Dat gezegd hebbende, zouden we er altijd voor kiezen om hier te parkeren en vervolgens naar het noordwesten van de stad te rijden om, indien nodig, dumpfaciliteiten te gebruiken
Vrij duur maar ik denk dat dit op dit gebied te verwachten is. Tenminste de vergoeding omvat alle diensten en we zijn erin geslaagd om een elektrische aansluiting te krijgen. (Misschien zijn we gewoon verwend met veel gratis parkeervoorzieningen en diensten in heel Normandië.) Leuke wandeling naar het schilderachtige oude centrum met tal van cadeauwinkels, restaurants en bakker. Grotere supermarkten x3 aan de rand van de stad.
Geen diensten maar geweldig uitzicht met veel op en neer gaande schepen op de rivier. Smalle ruimtes maar gelukkig slechts 6 campers daar, dus we parkeerden elke op andere plek .... afgezien van de 'reizigers' in een eenheid ter grootte van een 52-persoons bus die naast de picknicktafels langs de zijkant parkeerde. (Veroorzaakte niet echt een probleem)
Mooie plaatsen met heggen van verschillende groottes. Het kan zijn dat je een behoorlijk lange stroomkabel nodig hebt om enkele van de aansluitingen te bereiken. Sanitair blok voldoet, maar niet tot de Britse normen. Zou niet willen douchen bij koeler weer! Ik verbleef 2 nachten voor € 14,50 per nacht. Carrefour en geweldige bakker op steenworp afstand. Wasserette in parkeergarage Carrefour, indien nodig.
Geweldige locatie, aan de rand van Perseigne Forest. Tal van wandelpaden, gemakkelijk fietsen op rustige wegen. 1,5 km wandelen of fietsen naar het dorpscentrum voor een kleine supermarkt, bakker en een fantastisch fietsenmuseum, een must voor alle enthousiaste Tour De France-volgers. Gratis diensten, maar geen elektriciteit. We parkeerden op gras om de zon op het zonnepaneel te krijgen. Recycling en vuilnisbakken zijn 80 m verder verplaatst.
Veel ruimte voor campers. Ten minste 35 toen wij er waren. Hadden er nog een paar kunnen staan. Toiletten gaan open als het loket bemand is. Betaalde 6 € bij binnenkomst, maar als je buiten de openingstijden aankomt, parkeer dan gewoon en de receptionist belt 's morgens voor betaling. Servicepunt bij toiletten. Niet gemakkelijk om grijs water af te voeren vanwege de hoogte van de afvoer en geen bodeminlaat. (Andere diensten waren beschikbaar in de stad)
Mooie landelijke locatie. Individuele door heggen gescheiden percelen met elk een verharde ondergrond en gras ernaast. Ruimte om luifel, tafel en stoelen neer te zetten. Elektriciteit inbegrepen in 5 € kosten, extra 3 € voor water en afvalverwerking. Niemand kwam om geld in te zamelen, dus we betaalden op de boerderij, (eerste witte deur links) op de ochtend van ons vertrek.
Gepland om te stoppen met overnachten maar nadat we naar de waterval hadden gelopen, besloten we dat we ergens schilderachtigder dan een parkeerterrein wilden slapen, dus gingen we verder naar St Hilaire de Harcouet. Diensten hier, die we niet hebben gebruikt, maar ze waren populair bij andere campers en gunstig gepositioneerd aan de zijkant van een groot parkeerterrein.
Sitecode: 52015
Mooie locatie nabij park en meer. Korte wandeling naar de stad en paden rond het meer met fitnessapparatuur buiten. Geen services op de locatie behalve afvalverwijdering. Andere diensten beschikbaar in de buurt van de kerk.
Gewoon gestopt hier om de services te gebruiken. Geweldig omdat het allemaal gratis was. Niet genoeg om in het dorp te doen om ons daar de hele dag te houden, dus gingen we verder. Maar als we later op de dag op zoek waren naar een tussenstop, zou dit ideaal zijn geweest. zeer mooie rustige locatie. Er waren zelfs 2 gratis stroomaansluitingen beschikbaar bij de servicepost. Toiletten bij de kerk. Boulangerie, boucherie, charcuterie in dorp.
Prachtige locatie langs de rivier. Ruimte om luifels, tafels en stoelen neer te zetten. mooie wandeling naar watermolens (le moulin de trotte). Geen diensten dus kom aan met vers water en geen afval. Schone openbare toiletten beschikbaar bij VVV. Zou een 10 hebben gegeven als er een kleine winkel of op zijn minst een bakker in het dorp was geweest. Slechts een paar restaurants met de gebruikelijke selectie van vaste menu's