@patmobil
- Roller team Granduca garage
- 2006
- Alkoof
Sitecode: 20544
Een topcamping, erg schaduwrijk, goed afgebakende staanplaatsen en een zeer warm welkom. De beheerder regelde onze scooterhuur; ze haalden ons op bij de camping, wat erg handig was om de oude stad te bezoeken. De sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon en er is een groot zwembad. Op een steenworp afstand ligt restaurant La Taverna, waar het eten uitstekend is.
Camping aan de rand van een groot zandstrand, hartelijk welkom, schone sanitaire voorzieningen, zeer rustig. Staanplaatsen niet afgebakend.
Een heerlijke kleine camping, hartelijk welkom, mooie schaduwrijke en goed afgebakende staanplaatsen direct aan het strand met een paar restaurants langs het strand.
Een prachtige locatie voor deze ecocamper, heerlijk schaduwrijk in een dennenbos op 400 meter van de zee. De barbecue 's avonds is een zeer aangenaam ritueel, de eigenaren zijn erg gastvrij en vriendelijk, de plek is erg rustig en nodigt uit tot ontspanning.
Hartelijk welkom, gelegen in een tuin met alle voorzieningen, douches en toiletten, en een wasmachine. 10 minuten fietsen van de oude stad. Echt heel aangenaam en rustig. Aardige eigenaren.