@patorv
- 2022
Beste camping met een echte familiale sfeer. Stefan en crew zijn daarin geslaagd
Groot, mooi grindveld naast een kleine jachthaven. Toen we hier waren, was de enige service dat we ons afval konden weggooien. Heel kalm en aardig
goed gelegen Ställplats met het oog op het beroemde warenhuis. Mooie toilet- en douchegelegenheid. Ook in de winter toegang tot drinkwater
heel mooi veld met alle denkbare faciliteiten. Een beetje duur voor SEK 300 per dag in de maand maart. Wij en een Duitse camper waren de enigen die hier de nacht van 3 op 4 maart verbleven.
Goed gelegen staanplaats Buiten het seizoen is er niet meer service dan een toilet beschikbaar en daarom is het hier gratis parkeren. Wij hebben hier met drie andere kampeerders overnacht van 2 op 3 maart
Mooie parkeerplaats die zich goed leent voor een snelle stop voor de nacht. Overdekt op een minder drukke weg. Het openbare toilet was verrassend schoon.
Zeer goede locatie. U staat geparkeerd op 5 m van de zee. Ruimte voor vijf auto's. Lange afstand voor de auto die het verst verwijderd is van de elektriciteitskast. We waren de enige camperplaats op het veld.
gratis parkeren naast de zee. openbaar toilet dat ook in de winter open is
centraal gelegen staanplaats met nabijheid van het stadscentrum en de beroemde strogeit. Op 26/12 om 19.00 uur was het veld volledig bezet
Rustig en stil in december. Toen we hier in de nacht van de 2e advent stonden, waren we helemaal alleen. perfecte plek voor fricamping in het laagseizoen