@patrickmols
- 2019
we komen hier al jaren. de eigenaren zijn crème de la crème . patrick en maria houden ontzettend van deze locatie. elke dag gaat maria-José de achtergelaten honden poep van camperaars opruimen ! kan iedereen nu niet even de poep van de eigen hond gewoon opruimen ? de wc’s zijn primitief schreef iemand ? wel gebruik dan toch je eigen cassette ! wij zien alweer uit naar ons volgende bezoek. Antonio,Gerard en maria-José dikke pluim voor jullie alle
prima camperplaats. Alles wat men nodig heeft als camperaar is aanwezig. Niets op aan te merken. Een dikke proficiat voor de gemeenteraad. Een voorbeeld voor andere gemeenten . Camperaars hou deze plaats dan ook in ere en volg de gebruikelijke regels. ! Dan kunnen we nog jaren van zulke plaatsen blijven genieten !
we stonden hier van 18/9/24 tot 22/9/24. zeer gastvriendelijke eigenaars. helaas in die periode vond een camperaar het nodig om de deurknoppen van de wc te verwijderen. !!! waar ben je eigenlijk met bezig ? zulke daden doe je niet. het zijn echt vriendelijke eigenaars met een hart voor camperaars. zouden ze dieven blij zijn dat er bv een wiel van hun camper gestolen worden ? een spiegel? een benzinestop? dief blijf van anderen hun eigendom
hartelijk dank aan het gemeente bestuur voor de faciliteiten die ze gratis ter beschikking stellen. elektriciteit ,water,grijs en zwart-witte lozing … en de rust die men er vind. leuke plaats om is even alle drukte om je heen te vergeten. het bergdorpje heeft weinig te bieden maar dit heeft ook zijn charmes. bedankt Bovera. patrick en maria.
leuke en kalme plaats. grijs water wc container kunnen geleegd worden. proper water te beschikking. Een flexibele darm met een Gardena koppeling van halve duim is aan te raden. Een aanrader is het restaurantje KMO op 200 m We gingen er meermaals naar toe.