@patrik-en-karin
We willen alleen melden dat er, in tegenstelling tot de informatie, hier geen elektriciteit is
De camping is erg mooi, de plaatsen zijn vrij slordig buiten in een weiland. Wij betaalden 15 €. Je zou hier veel verandering moeten meenemen, alles! wordt extra in rekening gebracht: Toegang tot de douches: € 3 & € 0,50 per 3 minuten. Douche, schoon water rondom toiletcassette: kosten extra. Elektriciteit en vers water zijn ook beschikbaar tegen betaling met kleingeld. Fijn dat er een sauna, een palmentuin en een watertrapzwembad zijn.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

3 geweldige plekken vlakbij het sportcentrum, buiten- en binnenzwembad (hier moet je je registreren en de sleutel ophalen), kuurpark, oude binnenstad, goede mogelijkheden om te fietsen. Elektriciteit, water, los grijs water mogelijk maar toilet legen is niet mogelijk. Verminderde toegang tot het zwembad. Aankomst en vertrek alleen mogelijk tijdens openingstijden van het zwembad, zie website. Wij betaalden €10/nacht inclusief de beschikbare services.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

We hadden hier “Een kamer met uitzicht”. Een “verloren plek” die dankzij de vriendelijke gastheren weer nieuw leven wordt ingeblazen. En er is een wijnbar met heerlijke lokale wijnen en huisgemaakte hapjes.
Een prima plek, helaas staan er al maanden enkele “onbewoonde” stacaravans op de “officiële” plekken. Toen wij er waren kwamen er veel mobieltjes in de middag/avond/nacht en parkeerden op de “gewone” P. Gemakkelijk te lopen naar het centrum.
korte Update, hier nog geen elektriciteit, du/wc nog niet in werking
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

De plek is geweldig, direct aan het fietspad naar het centrum (ongeveer 3 km). Het enige wat mij hier stoort is dat het niet mogelijk is om zonder contant geld te betalen. En alleen met munten, geen biljetten.