@paul08
we kwamen opdagen en stopten om de locatie op de kaart te controleren. Binnen enkele seconden hadden we vliegen die door ons open raam naar binnen kwamen. We konden daar 's avonds absoluut niet mee omgaan, dus gingen we verder. Niet aangeraden
Drie sterren voor eenzaamheid en vrede. Een flink eind buiten de stad, waarbij de laatste 100 meter over een onverharde weg gaat.
2023
We brachten hier twee geweldige dagen door. Een idyllisch plekje met aan drie kanten water. Geen andere voorzieningen dan afvalbakken, maar de rustige ligging was het belangrijkste voordeel. Een fietstocht naar Monsaraz is mogelijk, maar wel een flinke klim. Sterk aanbevolen
vreselijk. De lucht is weinig meer dan een klein stukje asfalt. De constructie van de formele onderhouden aire is verlaten. En er is een grote bouwplaats direct aangrenzend terwijl ze een nieuwe jachthaven bouwen. Voorkomen
wat een fantastische locatie, met uitstekende faciliteiten. kan niet worden verweten. Slechts 4 plaatsen, maar één andere daar op onze eerste nacht en geen andere op de 2e nacht. Moet zijn omdat het gemakkelijk te missen is. De CamperContact app brengt je naar de dichtstbijzijnde weg. Neem dan wat lijkt op een boerderijpad aan de linkerkant om de lucht te vinden. Op Google Maps wordt het weergegeven als "Benny & Therese". Volhard ook de moeite waard om te vinden. zeer sterk aanbevolen
Toiletten, douches, afwasplaats, zwart en grijs afval en drinkwater. Allemaal vlekkeloos. En een korte wandeling naar het centrum. En het is gratis. Fantastisch
2022
oké voor een bezoek aan de stad
geweldige locatie, zeer dicht bij het stadscentrum. Afvalwater dump en schoon drinkwater. maar toilet op de site is een schande en gemiddeld kostte het nieuwkomers waarschijnlijk 10 minuten om uit te zoeken hoe ze moesten betalen en door de slagboom konden komen!
Verschrikkelijk Niet handig om de stad te bezoeken, omdat het te ver weg is. toen wij er eind mei 22 waren, was het hele gebied bezet door een kermis Mijn advies: vermijd
Een rustige plek om te parkeren met bars, restaurants en een bakker binnen 50 meter. En een zeer gemakkelijke wandeling in de middeleeuwse stad. Aanbevolen (we keken naar de Aire Municipal aan de zuidkant van de stad, vlakbij het treinstation. Vreselijk en ver buiten de stad)