@paul08
we kwamen opdagen en stopten om de locatie op de kaart te controleren. Binnen enkele seconden hadden we vliegen die door ons open raam naar binnen kwamen. We konden daar 's avonds absoluut niet mee omgaan, dus gingen we verder. Niet aangeraden
Drie sterren voor eenzaamheid en vrede. Een flink eind buiten de stad, waarbij de laatste 100 meter over een onverharde weg gaat.
We brachten hier twee geweldige dagen door. Een idyllisch plekje met aan drie kanten water. Geen andere voorzieningen dan afvalbakken, maar de rustige ligging was het belangrijkste voordeel. Een fietstocht naar Monsaraz is mogelijk, maar wel een flinke klim. Sterk aanbevolen
vreselijk. De lucht is weinig meer dan een klein stukje asfalt. De constructie van de formele onderhouden aire is verlaten. En er is een grote bouwplaats direct aangrenzend terwijl ze een nieuwe jachthaven bouwen. Voorkomen
wat een fantastische locatie, met uitstekende faciliteiten. kan niet worden verweten. Slechts 4 plaatsen, maar één andere daar op onze eerste nacht en geen andere op de 2e nacht. Moet zijn omdat het gemakkelijk te missen is. De CamperContact app brengt je naar de dichtstbijzijnde weg. Neem dan wat lijkt op een boerderijpad aan de linkerkant om de lucht te vinden. Op Google Maps wordt het weergegeven als "Benny & Therese". Volhard ook de moeite waard om te vinden. zeer sterk aanbevolen
Toiletten, douches, afwasplaats, zwart en grijs afval en drinkwater. Allemaal vlekkeloos. En een korte wandeling naar het centrum. En het is gratis. Fantastisch
oké voor een bezoek aan de stad
geweldige locatie, zeer dicht bij het stadscentrum. Afvalwater dump en schoon drinkwater. maar toilet op de site is een schande en gemiddeld kostte het nieuwkomers waarschijnlijk 10 minuten om uit te zoeken hoe ze moesten betalen en door de slagboom konden komen!
Verschrikkelijk Niet handig om de stad te bezoeken, omdat het te ver weg is. toen wij er eind mei 22 waren, was het hele gebied bezet door een kermis Mijn advies: vermijd
Een rustige plek om te parkeren met bars, restaurants en een bakker binnen 50 meter. En een zeer gemakkelijke wandeling in de middeleeuwse stad. Aanbevolen (we keken naar de Aire Municipal aan de zuidkant van de stad, vlakbij het treinstation. Vreselijk en ver buiten de stad)
wat een fantastische kleine camping: een mooie locatie aan het meer, met een eigen strand; fantastisch toiletgebouw dat ze vlekkeloos schoon houden, en een geweldig uitzicht over het meer. ja, de treinen rijden op het nabijgelegen treinspoor, maar ze stoorden ons niet. oh, en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel bij de receptie sterk aanbevolen
sterk aanbevolen. Elektriciteit 16A en meerdere drinkwaterkranen, allemaal voor € 5,20. Uitstekende waarde Een korte wandeling naar het historische stadscentrum of er naartoe fietsen. Het tegenoverliggende gebied biedt fietsverhuur en kajak- en bootverhuur op het kanaal. Een aanrader is de fietstocht naar Lac de Bouzey langs het kanaal
een fantastische aire op een fantastische locatie, op slechts 5 minuten lopen van het historische centrum van Equisheim. 3A-elektriciteit is aanwezig, zeer schoon en sanitair beschikbaar tot ongeveer 18:30 de fietstocht naar Colmar is ofwel langs de wegen, ofwel een grote omweg om de fietsroutes te gebruiken
wat een geweldige plek om te verblijven. De gemeente heeft veel geld uitgegeven aan de lucht en de paden en voorzieningen aan het meer. goed gedaan Ons enige negatieve is dat er geen vuilnisbakken zijn. Maar er is een toilet, dat brandschoon was? De lucht is 6 km van het uitschakelen van de D1058
overwoog deze Aire en stopte om ernaar te kijken. het is zoals beschreven en ziet er een mooie site uit. Campingparkings moeten echter de ontwerper van hun faciliteiten veranderen: we hebben een busje van 7,5 m en het zou moeilijk zijn gebleken, het is niet onmogelijk, om ons voertuig door zo'n smalle ingang te krijgen die op 90 graden van de smalle toegangsweg ligt
wat een mooie aire. net aan de rand van het dorp. Zes goed uit elkaar geplaatste plaatsen. Opstelplaatsen voor de campers, met goed gras ertussen. gelegen in een klein park met bloemen, tafels en banken. geen elektriciteit, maar water en afvallozing aanwezig
Een mooie schone camping met twee zwembaden en zeer schone faciliteiten. Maar we zouden hier niet weer blijven omdat: hoewel er drinkwater en een lozingspunt voor chemisch toilet is, er geen mogelijkheid is om de afvaltank in uw camper te legen; geen wc-papier voorzien; geen pluggen in de gootstenen; en de staanplaatsen zijn vrij klein en de meeste hellingen behoorlijk slecht
Eigenlijk niet veel meer dan een parkeerplaats. Was vol om 19.00 uur op 9-4-20, maar er is ook parkeergelegenheid aan de voet van de kleine klif. Een spectaculair uitzicht op de zonsondergang maakt een omweg hier de moeite waard
Perfect geschikt voor een tussenstop. Wordt behoorlijk druk als mensen passeren.
Brevin Les Pins is een vermoeide stad en dit is een vermoeide stad zonder charmes. Probeer hier niet meer dan een nacht door te brengen.
Absoluut niemand in de buurt, dus toiletten en douche bleven op slot. Elektrische aansluiting bestaat uit een kabelhaspel. Maar een leuke plek om te overnachten. Maar moest vertrekken zonder de kans om wijn te kopen!
Parkeren is mogelijk in een parkeergarage op de top van de heuvel boven de stad. Alle parkeervakken zijn hellend, dus je hebt levellers onder wielen nodig. Aire ligt op minder dan 100 meter van de Fortresse en slechts een klein stukje verder naar de gratis liften die je naar beneden naar de stad brengen. Goed voor een overnachting tijdens een bezoek aan Chinon, maar kies de camping als u voorstelt om langer te blijven
Een heel open locatie, maar biedt geen schaduw. Zeer dicht bij dorp en kasteel. Heeft behoefte aan wat onderhoud en opruimen. Wij waren er eind augustus 2020 en het kostte € 29 voor twee nachten (inclusief elektriciteit, water etc)
Een prima locatie voor een overnachting, tussen de muren van het kasteel en de rivier. 2 € voor water. Parkeerplaatsen zijn dicht bij elkaar met net genoeg ruimte om deuren te openen.
We verbleven hier half september. Een zeer goed onderhouden vliegtuig - regelmatig schoongemaakt door de gemeente. Water, afval, toiletten en zelfs een douche. Niet ver van het stadscentrum. Een geweldige overnachting
Goed voor een overnachting, ervan uitgaande dat u een parkeerplaats kunt krijgen: het wordt gebruikt als een algemene parkeerplaats door zowel de lokale bevolking als bezoekers van het aangrenzende verpleeghuis. Gemeentelijke site naast de deur ziet er mooi uit
Een geweldige locatie aan de rivieroever. Overhangende bomen beperken het aantal beschikbare plaatsen voor grotere / langere bestelwagens. We vonden het rustig en genoeg gras tussen de busjes en de rivier om buiten in de zon te zitten
Goed verzorgd toilet en douche blok en mooi groot zwembad. Maar we waren er half oktober en er was een enigszins vervallen gevoel aan de plaats. De toegangsweg is ZEER smal - ons busje is 2,25 m breed en we hadden waarschijnlijk 50 mm reserve op elke buitenspiegel. Het grootste nadeel voor ons is echter dat alle plaatsen van voren naar achteren en van links naar rechts hellen. Bijna onmogelijk om een groter bestelwagenniveau te krijgen
Een leuke aire met ruimte voor 14 Camper. Toiletten etc zijn perfect geschikt. Maar het adres dat wordt weergegeven in CamperContact is onjuist. Ga vanaf de aangegeven locatie de heuvel naar beneden af. Sla rechtsaf en de weg slingert naar links. De lucht ligt aan de andere kant van een klein sportveld, naast een mountainbike (VTT) centrum. Er is extra parkeergelegenheid als u doorrijdt langs Chemin des Amandiers
Een leuke aire voor een goede prijs. Handig voor wandelingen of fietsen langs de rivieroever. Ongewoon voor een Franse lucht, zijn de plaatsen ver uit elkaar. Enige nadeel is het geluid van vrachtwagens op de weg in de buurt die de hele nacht doorging - verschoven ze de oogst?
Een perfect geschikt plaats voor een overnachting. Geen problemen met de smalle ingang: zwaai gewoon over de weg. Gratis afvalwaterstortplaats en zoet water. Niet het meest heilzame deel van de stad, maar we zouden het opnieuw gebruiken voor een overnachting
Wat een geweldige aire. Duidelijk vrij nieuw, maar nette verharde verhardingen, water, elektriciteit enz. En met een beetje geluk kun je parkeren zodat je op echt mooie grasvelden kunt zitten. Wat een vliegtuig zou moeten zijn. Entree een beetje krap voor grotere campers
Probeerde op zondag 15 september in deze lucht te stappen. Absolute chaos met geparkeerde rijtuigen en ongepast geparkeerde busjes en vrachtwagens, wat betekent dat we niet eens naar de plaats konden rijden, laat staan dat we ergens konden zoeken om te parkeren. Vermijd tenzij een bezoek aan de chocoladefabriek
Een fantastische camping en voordelige off-season met een ACSI-kaart. We probeerden echter op 7 september op de camping te komen en er waren slechts 2 plaatsen beschikbaar. Beide ongeschikt voor iets groters dan. VW camper vanwege bomen die manoeuvres belemmeren en overhangende bomen. Er waren genoeg andere plaatsen, maar ze waren afgesloten voor de winter! Zeer onbehulpzaam personeel
Een fantastische lucht tussen het ornithologische park en de jachthaven. Alleen afvalbakken en water, maar een sanitair blok (met douches) in de buurt dat alleen overdag geopend is. De lucht is erg populair, maar er waren ongeveer 10 busjes geparkeerd op parkeren langs de weg in de buurt. Sterk aanbevolen
Wat een geweldige locatie, direct aan de rivieroever. Enkele geweldige wandel- en fietsopties op de rivieroever en het kanaal. Hun afval en recyclingbakken in de buurt en toiletten naast het nabijgelegen gemeentehuis. Zelfs een stokbroodmachine bij de ingang. Aanbevolen
De plaatsen en onder bomen en de steen die wordt gebruikt voor de verharde enz. Betekent dat het stoffig kan worden. De meest populaire plaatsen zijn die het verst van de weg, want je kunt dan buiten zitten en eten op het gras aan de achterkant van de lucht. Geweldige locatie en u kunt zelfs de nabijgelegen camping binnensluipen om hun faciliteiten te gebruiken
We hebben hier op 31 augustus geprobeerd binnen te komen. Duidelijk een nieuwe faciliteit met weinig of geen gras tussen de betonnen harde stroken. Maar een goede locatie. Maar wie deze aire heeft ontworpen en gebouwd, moet schieten! De ingang is erg smal, meer geschikt voor een auto. Misschien hebben we onze stacaravan van 7,5 m met zorg door de ingang binnen kunnen krijgen, maar een schakelkast houdt dit tegen
Geweldige overnachting als je in de late avond veerboot in Caen aankomt. De officiële 'kampeerauto' parkeren is relatief klein en was vol toen we aankwamen. Zo ja, ga gewoon verder de heuvel op (weg van het museum) naar de rotonde. Sla daar linksaf en na ongeveer 200 meter is er een 'bus' parkeerplaats aan de linkerkant. Camper kan daar ook parkeren
De belangrijkste nachtparking is in de parkeergarage voor de bioscoop en de lokale bars en restaurants. Kan een beetje druk worden, maar geen problemen als je goed oplet waar je parkeert. Als u echter de weg langs de scheepswerf enz. Volgt, leidt de weg naar een kademuur aan de rivierrand. Voldoende parkeergelegenheid voor ongeveer 5 Camper. Prachtig uitzicht over het water. Wees geduldig en de auto's daar zullen uiteindelijk vertrekken