@paulfigee

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Helaas op 15 april camping nog gesloten , terwijl hij 1 april open zou gaan. Op het hek ook geen enkele informatie over opening.

Het heeft echt de uitstraling van een Landgoed. Gastvrije eigenaren. Wandel mogelijkheden vanaf de camping. Goede prijs kwaliteit verhoudingen. Wij komen zeker weer terug. Paul en Nelly

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wij vermoeden dat de camping net is overgenomen door een jonge, enthousiaste man. Het terrein is nog niet mooi kampeer klaar. Sanitair ruimte lijkt nieuw, maar bij regen, erg nat. Bovendien hebben we lang geprobeerd, maar water werd niet warm. niet bij de afwas en de douche. Ingang is ook erg nauw.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Deze camping lijkt niet op een camping. Allemaal afgesloten hekken. Geen receptie. Uiteindelijk kwam er iemand naar buiten, maar wij zeiden dat we verder gingen zoeken, was het oké. Toegangsweg er naar toe slecht en ook geen borden met camping.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

We werden zeer onvriendelijk weggestuurd door een mevrouw. Ze wilde geen campers op de camping. We zagen op het terrein ook alleen maar mobilhomes. 11 km verder op in St Pierre de Boeuf hebben we een prachtige camping gevonden met vriendelijke receptie.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Zeer vriendelijke en behulpzame man bij de receptie. In de omgeving kun je vele routes fietsen. Chalon is op loopafstand en een mooi stadje. Sanitair is prima en wordt goed gepoetst. Topcamping!

Prachtig domein. Camperplaatsen mooi ruim. Sanitair schoon, maar geen goede afwasplaats en je kunt je afval niet kwijt. Voor de douche moet je een pas kopen. Een beetje vergane glorie.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Sitecode: 21951

Op 11/ 12 april hebben we op deze camping gestaan , op weg naar de Lot. Op 12 april kregen we pech en is onze camper naar Nevers gebracht. Gelukkig konden we die 12 dagen in een accommodatie op de camping terecht. We zijn daar prima ontvangen en hebben genoten van hun gastvrijheid en lekker gegeten in de bistro. Paul en Nelly Figee

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Mooie kleine camping. Dichtbij de snelweg. Maar sanitair is verouderd en niet voldoende als de camping vol is. De prijs is ook te hoog in verhouding met de voorzieningen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeer mooie municipal . Ruime plaatsen, zeer schoon sanitair. Dorp op loopafstand. Goede supermarkt dichtbij.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Onderhoud was amper gedaan. Zwembad niet in bedrijf. Rommelig terrein en het gaf een troosteloze indruk. Prijs/ kwaliteit zeker niet in verhouding.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Fantastische camping. Zeer vriendelijke Engelse eigenaren. Sanitair zeer goed.

Mooi aangelegde camping met grote plaatsen. Zeer schoon en modern sanitairgebouw. De medewerkster van de receptie is vriendelijk en behulpzaam. Ligt 4 km. van la veloroute Francette. Kortom een dikke 10.

Prachtige locatie en een mooi terrein met zeer ruime plaatsen. Kindvriendelijke camping. Heel mooi en modern toiletgebouw dat zeer goed schoongehouden wordt. Gastvrouw Ellen is zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom: deze camping is een 10 ruim waard!!!

Top camping. Alle voorzieningen prima in orde. Prachtige omgeving, prima om te wandelen of te fietsen. Gaan we zeker nog meer komen!!!

Prachtig aangelegde, ruime plaatsen. Goed, schoon sanitair. In de omgeving is veel te wandelen en te fietsen. Beheerders vriendelijk en behulpzaam. Goede prijs/ kwaliteit.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wij waren hier 19 april 2018. De camping was duidelijk nog niet klaar voor het seizoen. Het warm douchen was nog niet mogelijk; er moest gedouched worden in een mobil home. De receptioniste leek nog niet op haar taak voorbereid. De beloofde broodservice was er niet en men wist niet te vertellen waar er een supermarkt was. Toch een prachtige camping op een schitterende locatie aan de Loire.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Onduidelijk is dat Guedelon daar nog 7 km vandaan ligt. Het is ook niet aangegeven op deze Cp. Het is een goede Cp om na het bezoek aan Guedelon te overnachten.

Prachtige camping bij een mooi natuurgebied. Prima wandelen en fietsen. Historisch treintje loopt langs de camping. Vriendelijke campingbeheerders en mooi en schoon sanitair.