@paulm
Vanaf 2015 een nogal nomadische camperaar
- Alleengaand
- 2015
Het is een mooie plek. Al eens eerder gestaan. Enige probleem is dat vooral de Nederlanders breed uit gaan staan met luifels en stoelen zodat er minder plek is voor anderen. Kom net uit Portugal en Spanje en ook daar niet altijd maar wel regelmatig de Nederlanders die zoveel mogelijk plek willen hebben ten kosten van andere camperaars. Wat is dat toch?
Ik denk dat 5 sterren een beetje te veel is, maar het is een van de weinige dicht bij het dorp en de zee waar 's nachts parkeren niet meer is toegestaan. Ik was net de site aan het bekijken, maar ik kom hier zeker terug, want ik hou van deze omgeving.
Ik hou van deze camping omdat het onder lekker ruikende pijnbomen ligt. Er zijn goede douches. Ik kan me voorstellen dat het zwembad in de zomer erg fijn is. Ik vind de locatie ook fijn. Dichtbij Sao Miguel waar je heerlijk kunt wandelen. En dan zijn er ook nog prachtige stranden (en Fisherman's Trail) in de buurt en een leuk dorpje.
Leuke camping. Ik was hier in november 2024 en heb nog niet veel vaste caravans en campers gezien. Natuurlijk gedateerd maar welke camping in Portugal is dat niet. Ik vind deze camping redelijk goed vergeleken met anderen. Warme douches en ook warm water voor de afwas. Dicht bij de stad en er zijn wat supermarkten zoals lidl en intermarche.
Prachtige rustige plek. Zoals eerder opgemerkt is dit in beheer bij Camping Car. De info in app klopt niet met telefonische reservering en aankomen op bepaalde tijd. Eerder hier gebruik gemaakt van de spa wat heel goed beviel. Vlakbij is een oude spoorlijn nu gebruikt als fietspad en wandelpad.
mooie grote rustige plek vlakbij klein centrum.
Vanwege een probleem met mijn koelkast verblijf ik op de nabijgelegen camping, maar ik kwam naar dit hele mooie plekje rennen. Natuurlijk niet zo druk in november, maar zeker een heel goede plek. Rustigere plek dan de gemiddelde plaats. Er stonden een paar campers met veel ruimte. Onlangs hebben ze het busschema naar Aveiro bijgewerkt. Lijn 36.
kan eigenlijk geen sterren geven want op 8 Nov was camping gesloten . Wel open voor de huisjes. Ik kwam van het Noorden over prachtige bergachtige weg. omgeving moeite waard.
Geweldige nachtrust hier. Die stilte is niet meer makkelijk te vinden. Helemaal niet in Nederland.
ik geef niet snel 5 sterren maar deze gratis plek is redelijk uniek zeker met de voorzieningen. Er komen inderdaad vrachtwagens maar de overlast vind ik beperkt maar dat zal vast wel eens verschillen. Vlakbij centrum en mooi wandelgebied. Op dinsdag is het markt hier en dan kun je niet makkelijk weg.
Hele mooie plek. Wel wat geluid van weg maar niet te veel. ook winkels in de buurt. Ik was bijna niet gekomen omdat er stond dat aankomst tijdens openingstijd was. Dat is dus niet correct.
wel duur maar vond de camping mooi en schoon en erg goede ligging tov Odeceixe en in Sao Miguel kun je heerlijk en goedkoop eten. achterland is mooi om te wandelen en heel mooi strand ook op loopafatand als je van lopen houdt. je kunt hier stukje van de Roto de Vincentina lopen langs de kust. Erg mooi. vlakbij zit ook Vida Pura waar je met Yoga kunt meedoen als alles weer wat normaal is.
Mooie camperplaats zonder meer maar bij Zuid Westen wind niet erg rustig vlakbij de snelweg. Stilte wordt helaas een schaars goed. Ik ben het hele jaar in mijn camper dus ik kan aardig vergelijken maar als je in deze buurt moet zijn of om te fietsen is het mooie plek.
heerlijk rustige plek met boulangerie vlakbij en eventueel ook winkeltje op Ecolonie met hun biologische groenten en fruit en andere biologische producten. Mooi om te wandelen en te fietsen. Darney op (mooie) fietsafstand heeft een intermarche en ook paar camperplaatsen.
Wij hebben hier 8 mei 2016 even gestaan maar zijn weggegaan omdat wij niet rustig genoeg vonden.
Wij waren hier omstreeks 8 mei 2016. Wij vonden het een prachtige plek. Geen last van hangjongeren dus we hadden kennelijk geluk. Wij hadden het erg rustig met 3 andere campers. Vrij nieuwe plek om afvalwater te lozen en water in te nemen. Politie zit er vlakbij met kantoortje. Leuk dorp. komen hier zeker terug
Hele fraaie plek en heel mooi plaatsje. Overnacht op 23 oktober 2015 water helaas afgesloten evenals toilet en electriciteit. Prijs zou nu 7 euro zijn maar niemand gezien om te betalen mogelijk vanwege afsluiting water en ekectriciteit. Je kunt wel afval water kwijt en toilet legen. Paul en Kalindi