@pauls62
- 2015
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie uitgestrekte camping vlakbij Smögen. Prachtige kuststreek.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Oude sanitair gebouwen, camping maakt een rommelige indruk.
Sitecode: 195783
Grote zandvlakte met provisorisch geknutselde stroomaansluitingen. Toilet en douche in containers. Op fietsafstand van Kopenhagen centrum, wat het voor een bezoek aan de stad een prima optie maakt
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Leuke gratis plek vlakbij klein plaatsje met winkels en restaurants
Prima camping om Dinant te bezoeken. Sanitair is verouderd en wordt matig schoongemaakt. Beheerders komen nogal intimiderend over.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

leuke camping vrijwel naast het treinstation om binnen een half uurtje in Bratislava te zijn. de camping heeft een groot strand aan een meertje waar ook heel veel dagjesmensen komen. er zijn een heleboel bars en restaurantjes langs het meertje en veel vertier. als je Bratislava wil bezoeken en ook nog op een leuke plek wil staan is dit een aanrader.
2023
fraaie camperplaats vlakbij de schitterende stad Troyes. mooie ruime plaatsen met elektra aansluiting. geen sanitaire voorzieningen.
kleine knusse camping met veel vaste plekken. ideaal voor bezoek aan Beziers, dat is in een half uur te bereiken op de fiets. prima restaurant op de camping.
wij wilden op fietsafstand van Dalimuseum staan, daar is deze plek ideaal voor. 20 minuten fietsen. verder niets bijzonders, elektra aanwezig, goede wifi, maar geen sanitaire voorzieningen omdat het water het niet deed toen wij er waren