@paulusdb68
- 2024
- Fiat Ducato T447
- 2017
PERMANENT GESLOTEN!
je hebt een plek dan houd het ook op. op een zandplaat ik denk in de zomer bloedheet. wel op steenworp een grote supermarkt en 5 min lopen naar het strand. verder geen faciliteiten.
prima plek met vriendelijke mensen. je staat lekker in de zon op loopafstand van het strand en heel goed te fietsen naar Platya de Airo. alles is gewoon aanwezig. top.
niets mis met de plek, wel dicht bij doorgaande straten en rotonde. S'nachts gehorig met auto's met muziek.
leuke plek dicht bij het centrum van Meppel. vriendelijke mensen en schone plaats. van de zomer komen we zeker terug.
leuke locatie en makelijk te bereiken. je kan staan waar je wilt en de was/douche locaties zijn prima. Eigenaar leuke vent gezellig zitten kletsen. Dicht bij Assen en heel makelijk te bereiken met de fiets om te winkelen. we komen zeker terug.
Fijne CP dicht bij de A9, rustige plek dicht bij de stad.
Sitecode: 2055
mooie plek, netjes . volgens mij best nieuw. op loopafstand van restaurant. je staat er lekker rustig langs het water.
Heerlijke rustige camping. alles mooi en verzorgd. fijne plekken beschut en al het sanitair is geweldig. fijn met een zwembad. let op de weg er naar toe is een klein pad. komen graag terug.
mooie locatie aan het strand, geweldig sanitair. Hele vriendelijke mensen zeer behulpzaam. mooie plek om terug te komen.
leuke rustige plek, netjes alles schoon. voor ons ideale tussenstop. een paar minuten van de snelweg af.
mooie schone locatie, op fiets afstand van Harderwijk. rustige plek alles goed geregeld en compact. leuke extra's zoals chinees bestellen, een apart familie spel uit Friesland (naam vergeten) zelfs een gezamenlijke hangplek.
mooie compacte camperplek. mooi verzorgt heel erg leuk om aan het water te staan. binnen fietsafstand van de binnenstad. alles netjes geregeld
mooie gezellige locatie je staat langs het water met goede faciliteiten. de eigenaars zijn leuke mensen en we komen zeker een keer terug.
mooie plek aan het water. Fijne wasgelegenheid en zeer vriendelijke eigenaars. leuke plek om een tijdje te staan.
rustige en mooie camperplek. alles netjes voor elkaar, bereikbaar via WhatsApp. we hebben hier heerlijk gestaan. wat fantastisch is is de weegbrug je denkt goed te zitten maar altijd net teveel gewicht.
niet spannend. maar alles aanwezig. prima voor een nachtje
heerlijk rustige locatie, wat een mooi uitzicht. makelijk binnen te komen een telefoontje en klaar.
mooie locatie en vriendelijke mensen. het is niet druk we konden staan waar we wilden. mooi restaurant om iets te eten en drinken en heerlijke warme toilets en douch ruimtes.
leuke plek twee dagen gestaan, even met de vriendelijk eigenaar gesproken. precies zoals een plek moet zijn. leuke omgeving om te fietsen.
mooie locatie, geweldig ingerichte in en uitchecken locatie. alles aanwezig op locatie.
uitstekende plek, mooi uitzicht. Makelijk in en uitchecken via een zuil. leuke eigenaar gezellig praatje mee gemaakt. alle voorzieningen zijn perfect.