@paulvalk

- Ander
- Buscamper
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wij hadden deze camperplaats gekozen op basis vd reviews, maar dat viel in de praktijk tegen. Eten in het hotel/restaurant was niet meer mogelijk en het sanitair was oud. Het pand had iets van vergane glorie. De stellplätze zijn erg krap. Positief is de ligging van het complex ten opzichte van Enschede en Gronau. Je kan er goed fietsen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

op zich mooie plek nabij Hanzestadje Hasselt. Daar een wandeltocht gemaakt met info over bezienswaardigheden. Sanitair netjes maar eenvoudig. Jammer dat er geen schaduwplekken zijn en niet meer toeristeninfo. Mooie plek voor doorreis maar wat mij betreft niet voor een langer verblijf.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Geweldige camperplaats dichtbij het historische Oirschot met vele gezellige restaurants/cafés. De camperplaatsen aangelegd met grind en strook gras en goed onderhouden sanitair. Zeker bij een nat voorjaar zoals nu wel prettig dat je camper niet zomaar in een grote plas staat. Vele fietsroutes en andere info te vinden bij receptie. Gastvrije eigenaar. Wij komen zeker een keer terug!
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Eten top, keuken op hoog niveau! Gastvrijheid top! Omgeving en campingplaatsen top! waarom geen 5 sterren? Sanitair sterk verouderd (wel schoon!) en licht in wc of douche overdag werkt niet. Grootste nadeel is het treinspoor dat direct achter de klein opgezette camping loopt. En de eerste trein komt om zo'n tien over vijf in de ochtend langs! Oordoppen mee dus!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

2023