@paulwessels
Fijne camping, mooi gelegen. zeer vriendelijke beheerders. mooie wandelingen te maken richting Hammerhus kasteel en Sandvig. Door het bos loop in 20 min naar ruige kust. ideaal als je rust zoekt, camping ligt wel stukje verwijderd van leuke dorpjes zoals Sandvig maar wij hebben genoten. sanitair schoon, wasmachine aanwezig, broodjesservice. ruime plaatsen.
Op prachtige landelijke plek, met veel bomen. Ruime, schaduwrijke plekken. Veerboot naar Venetië op loop/fietsafstand. Strand eveneens. Supermarkt op 1 km. Sanitair basic, maar schoon. Tijdens ons verblijf (begin augustus) ook leuke resto-car op het terrein zodat je hapje kunt eten. Zeer vriendelijk personeel. Echt super.
Schitterende basic plek, met adembenemend uitzicht op de bergen. Je kunt hier prachtige wandelingen maken.
Mooie plek onderdeel van luxe spahotel. Prachtig uitzicht op de bergen, rustig, schone voorzieningen. Restaurant (in het hotel) naast de deur. Wel erg duur, maar je mag gebruik maken van de spa. Dus bij elkaar erg leuk om een paar dagen te staan.
Zeer duur, zelf naar Zwitserse begrippen: CHF 35 per nacht! Prijs/kwaliteit klopt totaal niet. Vooral daarom onvoldoende. Geen reclame voor de stad St. Gallen. Is namelijk niet meer dan parkeren op het asfalt binnen het sfeerloze Olma beursterrein, zonder enige schaduw. Voor aansluiting stroom is Zwiterse stekker nodig waarvoor men nog eens CHF 10 vraagt. in het weekeinde alleen inchecken tussen 4 en 8 uur 's avonds. Wij stonden op zaterdag in brandende hitte om 4 uur voor gesloten deur, receptie kwam pas uur later opdagen, toen we op het punt stonden weg te rijden. Wel op loopafstand van de leuke binnenstad van St. Gallen.
Mooi en heel rustig gelegen bij populair restaurant op het Beierse platteland. Neem een lange stroomkabel mee.
Mooie en rustige plek midden in de natuur bij berg en meer, die daarom snel volloopt. Als de plekken met stroom bezet zijn is er mogelijkheid tot uitwijken op de ruime parkeerplaats.
Vriendelijke beheerders, bij topdrukte even bellen kort van tevoren dan reserveren ze een plaatsje voor je. Campers staan zeer dicht op elkaar. Sanitaire voorzieningen keurig. Gunstige ligging: je bent met de fiets zo in de prachtige altstadt van Füssen. Aldi en Lidl naast de deur. Perfect voor 1 hooguit 2 nachten.
augustus 2020: is tijdelijk gesloten ivm verbouwing, planning is half september weer open te gaan.
Fijne plek in prachtige omgeving, op loopafstand van Ieper. Je mag hier max 48 uur staan.
Heerlijke rustige en mooigelegen plek vlak bij het mooie plaatsje Poperinge (10 min fietsen) met tal van WW1-bezienswaardigheden zoals het beroemde Talbot House. Zeer vriendelijke eigenaar die 's ochtends broodjes komt brengen. Wij hebben hier genoten.
Heerlijke plek met prachtig uitzicht over het Maasdal. Vanuit de camperplaats wandel je in ruim een half uur naar het centrum van Maastricht via een mooie route. Zo zouden er meer plekken moeten zijn in Nederland!