@pawie
Als gezin maken wij camperreizen door Europa.
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2015
Juli 2026
Rustige fijne plek. Vriendelijke service. Qua sanitair eenvoudig, maar alles is ‘wat ons betreft’ aanwezig. Aanrader!
Keurige grote (familie) camping. Netjes sanitair, goed onderhouden terrein. Vriendelijke service.
Prima camping, rustige plek. In heropbouw na wateroverstroming. Daardoor oogt het nog wat rommelig. Veel vaste gasten. Sanitair schoon. Sfeer is relaxed. Goed uitgangspunt om te wandelen of fietsen. Lokale bakkerij op loopafstand.
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Camperplek op een goede locatie, helaas heeft het terrein het door regenachtig weer zwaar. Drassig en vies. Sanitair netjes (ook chemisch toilet en vuilwaterlozing mogelijk), speelgelegenheid en wandelmogelijkheden genoeg. Centrum makkelijk met de bus te doen of 35 min. te voet. Goed verlichte weg. Stroompunten minimaal, zorg voor haspel!
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Locatie is prima. Slagboom defect, slagboom staat open en is niet neer geweest tussen 27/12-28/12. Vuilwaterlozing en chemisch toilet legen is mogelijk. Stroom werkt net als slagboom niet. Voordeel: gratis overnachting.
4 foto's toegevoegd · bijna 5 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Prijs/kwaliteit klopt niet. Januari 2022, camper (2 volw.+2 kinderen) excl. stroom voor €42,50. Stroom kan wel, maar kost €7,- extra. In onze ogen te duur, voor een niet onderhouden park. Aan drukke weg /spoor. Op camping verblijven vaste gasten, maar de tenten/caravans zijn achterstallig qua onderhoud. Prima uitgangspunt voor naar Barcelona met trein en tram. Leuk strandje aan de andere kant van de drukke weg. Sanitair is verouderd.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Keurige plek, boerderijwinkel handig. Voor de kinderen leuke speelplek. Boerderijgeluiden gaan 24-7 door, voor ons persoonlijk niet storend. Mooi bedrijf om een kijkje te nemen (rondleiding of museum).