@pedro1616
wij stonden op de camperplaats zeer mooi proper sanitair 30 euro voor 2 nachten en mooie gezellige bistro aan de camping
zeer vriendelijk en zeer netjes komen zeker terug
wij zijn gisteren geweest voor 1 nacht super onthaal s' avonds petanq met de patron zeer gemoedelijke sfeer vroegen of of er broodservice was en de eigenaar zij dat ben ik en ging s' morgens om brood sanitair basis en proper wij betaalde 17 euro voor 2 volwassenen en onze hond pedro ideaal voor waterliefhebbers we stonden aan het water
zeer mooie camping je kan er ook iets eten met zwembad sanitair ok niet zo proper
mooie camping je kan er mooie wandeling maken aan het water super u om de hoek
zeer mooie camping je kan er ook iets eten proper sanitair
mooie camping prijs kwaliteit wij betalen 53 euro voor 3 nachten 2 volwassenen en hond en mooi stadje op wandelafstand
op de site staat er 15 euro wij wel 30 euro betaald camping verouderd maar als je houd van rust ideaal
Sitecode: 19377
zeer slechte plaats je kan er bijna niet naar toe een en al chaos beloven plaat en na 400 km kom je aan en mag je zelf je plaats zoeken en sta je gewoon op mekaar geplakt wij zijn gewoon weg gereden
zeer rustige camperplaats goed als tussen stop en zelfs sanitair dat proper is
zeer mooie camperplaats prachtig uitzicht en zeer vriendelijke uitbaters Pascale